söndag 28 maj 2017

Rösterna och synerna

Mitt möte med kirurgen på Ersta gick bra. Jag får operera mig om inte psyket säger ifrån. Jag måste också gå ner 15 kilo på egen hand innan. Men det tror jag att jag klarar. För jag har numer motivation. Det var lite dåligt med den varan innan.

Jag mår bättre men rösterna jag hör är inte så snälla. De säger att jag ska sluta med allt kreativt jag är intresserad av för att andra är så mycket bättre än mig. Jag försöker kommunicera budskapet att rösterna ska lära sig att uppföra sig. Inte vara otrevliga. Jag har tidigare hört ganska snälla och välmenande röster förutom den gången för fyra år sedan när jag hade en otäck röst som försökte övertala mig att ta livet av mig. Den försvann senare när jag fick hjälp från högre makt att identifiera den elaka rösten. Det här låter nog konstigt för en utomstående. Men det är min verklighet. När jag är sjuk tror jag ibland på det rösterna säger. Ofta pratar rösterna engelska av nån anledning, Det kanske är från när jag bodde i New York och började drömma på engelska. Jag vet inte. De är oftare mansröster än kvinnliga röster. Det är som jag hör någon prata som inte är där. Jag har också sett syner. Människor som uppenbarar sig för mig och sen försvinner i tomma intet. Någon kanske tror att jag har knarkat och det är därför jag ser syner och hör röster men det är inte sant. Jag tar inga droger. Jag dricker heller inte så ofta. Det är ett mysterium att jag får de här visionerna och hör rösterna.

1 kommentar:

  1. var stark bea mått rösterna. de är jag. ja säger åt dom tyst. så fort dom säger nått. tyst för mig själv. hoppas du mår bra och gör de du gillar. jag är din vän om du vill. kram maria

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.