torsdag 2 februari 2017

Tänder

Var hos tandläkaren och hon berömde mig för det såg mycket bättre ut i munnen. Jag borstar tänderna två gånger om dagen och har listerine munskölj som jag gurglar munnen med. Det var tydligen ett vinnande koncept för det blöder inte lika mycket. Jag har dock karies på två tänder som måste lagas samt att tänderna längst fram i nedre käken behöver ett nytt stöd. Det blir mindre kul men det måste göras. Dyrt blir det också.

Det är en grå dag idag. Jag var på Emma träfflokal och åt lunch. Det serverades flygande Jacob. Det var helt okej klart värt 40 kronor som det kostade men jag fick sitta själv och hade ingen att prata med. Går jag dit flera gånger kanske jag lär känna någon.

Vi ska göra en film om Emma träfflokal. En dokumentär som kanske kommer att visas på tv. Jag har tidigare bara gjort spelfilm så det blir en utmaning att jobba med dokumentär. Jag berättar mer sen. Jag är i varje fall supertaggad.

Mår mycket bättre nu. Inte lika ledsen som jag var när jag insjuknade. Hela förra hösten är en enda stor minneslucka. Jag kommer inte ihåg vilka jag träffade eller vad jag gjorde. Jag minns att psyket var hemma hos mig flera gånger och att jag var inlagd i en månad. Av det minns jag inte mycket heller. Men nu lever jag mer i nuet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.