tisdag 6 september 2016

Kärlek

Jag såg en bra film igår. Halt auf freier strecke en film av Andreas Dresen. Den handlade om en man som fick en malign inoperabel hjärntumör. Sen hade han bara ett par månader kvar att leva. Han hade en fru och två barn på åtta och fjorton. Hans dödsångest skildrades på ett intressant sätt. Den engagerade och var bra. Jag gillar Andreas Dresen.

Jag mår ganska så bra just idag. Glömde ta Haldolen igår. Men det gör väl ingenting. Jag får ta min dos idag istället men inte dubbla dosen. Jag sitter på min sysselsättning just nu och bloggar. Det står lite still i huvudet jag vet inte vad jag ska blogga om. Jag får ångest av internetdejting så jag funderar på att lägga ner det igen. På okcupid jobbar alla som software developer och har Terry Pratchett som favoritförfattare. Många matematiker där också jag som är så dålig på matte. Det är också en del amerikaner där som vill gifta sig med en svensk så att de kan bo och arbeta i Sverige och så tänker de att det är en bonus att tjejen får amerikansk medborgarskap. Så cyniskt. Jag tänker bara gifta mig av kärlek. Jag vill verkligen gifta mig en vacker dag. Hoppas jag får stå brud. Jag tänker mig ett otraditionellt bröllop där alla går barfota. Lite hippiestil.

Jag har läkartid på fredag då ska jag ta upp att jag vill ha haldolinjektioner för vi har ju testat nu med tabletter och jag är inte allergisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.