tisdag 22 december 2015

Trött

Jag har inte skrivit något på längre för det har helt enkelt inte hänt något speciellt. Jag har sovit och vilat mycket. Har varit väldigt trött faktiskt. Vet inte om det är medicinen eller något som gör att jag blir så trött. Får ta upp det med läkaren sen.

lördag 12 december 2015

Låg

Jag har varit lite låg den senaste veckan. Har inte ens orkat skriva blogg. Men det positiva är att jag har gått ner  20 kg sedan augusti.Sen har jag slutat röka också. Jag har varit rökfri i tio dagar. Det tycker jag är en framgång med tanke på hur mycket jag rökte förut. Jag tror jag var uppe i nästan två paket om dagen. Huwa! Nu är rökningen nere på noll. Det är ju bra!

Tänkte låga tankar om mig själv när det var som värst. Att jag inte är bra på något och att jag aldrig har gjort något bra. Vilket inte är sant. Men när man är nere tänker man ju negativt. Det blir som i en nedåtgående spiral. Likt en snöboll växer de negativa tankarna ju längre det rullar. Ungefär.




lördag 5 december 2015

toothache

Jag har ont i en tand. Tror jag måste dra ut den, den går nog inte att rädda. Måste vara räddare om mina tänder. Jag har köpt en eltandborste i varje fall.

Igår var jag hemma och kollade lite på Idol och lite andra program som gick under fredagskvällen. Jag kände mig lite dålig som inte gjorde något. Det har varit mycket slötittande framför tv:n den senaste tiden och det känns ju inte så produktivt. Jag måste komma igång med något projekt för att på så sätt aktivera sig. Kan ju inte bara gå på tomgång och slå dank. Sånt slöseri med liv. Eller? Annars känner jag mig ganska så misslyckad just nu. Jag är i en kreativ svacka. Jag har inte energi till att göra något eller ta mig för något. Kanske är det bara en naturlig reaktion efter allt som har hänt med inläggning och så. Eller ja jag vet inte. Jag tror det i varje fall.