lördag 31 oktober 2015

Volym

Väger 160. Det här jävla litiumet gjorde att jag gick upp som fan. Det var verkningslöst. Nu får jag injektioner och det fungerar bättre. Åt 3 munkar och en pizza. Går ändå ner i vikt tack vare att litium är borta. Jag rör på mig. Ska tvätta kläder så att jag är ren på gymmet. Jag tänkte gå ner till 100 och stanna där. 

NEW SPECTRE TRAILER


Mår bättre

Mår bättre. Det känns bättre. Jag mår bra. Ett nättroll som mår lika dåligt som jag. Ska vi träffas och prata i Trolljägarna? 

Läkarna

Jag mår bättre. Jag är friskare. Vårdmänniskor och läkare har privatliv att skydda. Jag vill inte hänga ut någon. Vissa vårdare är trevliga andra är otrevliga. Läkarna är lite lustiga. För två år sedan när ett av Stockholms största sjukhus träffade jag Sveriges bästa läkare. Läkarna ska hållas jävligt kort. Det är en vägg mellan patient och läkare. Dom tar in på team man får sitta med vårdlag och läkare. Jag kan vara elak när jag mår dåligt. Det känns ju inte så bra att  kalla för fula saker. 

fredag 30 oktober 2015

Rock

Spectre. Fick fram en låt på Spotify som heter Spectre. Den har jag lyssnat på 20 ggr. Sen tittade jag på tv. Det var något sång och lekprogram och nu är det Skavlan med Roddan Stewart. Att karln lever än! Fantastiskt! Jag mår bra igen! Ja! Fan vad skönt det känns. Jag hörde att det var nån kille i USA som kallade sig för Rock Stewart och han lurade alla att tro att det var Rod. Det är ett helvete! Att vara jag. Men jag mår bättre. 

Filmteater

Det är något som känns fel. Det känns inte bra. Jag har bokat teaterbiljett till Tjechov körsbärsträdgården om ett par veckor. Jag ser fram emot det. Jag tänkte förbereda mig genom att klä mig snyggt. Vara nyduschad och fräsch. Få hjälp av hemtjänst och boendestöd. Psykiskt sjuka är starka. Jag även vilja se senaste Bond-Spectre. Jag tänkte se den när jag kommer ut från slutenvården. Sexig film. Körsbärsträdgården kanske inte lika sexig. Men den handlar om människor som försvarar sina ägodelar och brottas med sina känslor gentemot familjemedlemmar och släkt. Jag mår bättre. När jag kom in var jag mest arg. Nu känner jag mig lättare till sinnes och mod. 

Dejtingappar

Jag har raderat alla dejtingappar. Alla dejtingappar har raderat. Jag är inte så bra på att dejta. 

Bra

Alla är bra på miljarder saker. Jag är bra på ekonomi. Stå. Röka. Träna. Äta. Dricka. Fotografera. Spela teater. Måla. Skriva. Filma. Hjälpa folk som mår dåligt. Stark och vacker

Ingen bra kompis. Inte bra på att sköta min hygien. Inte bra på smöra butter Peoples asses. 

Flaw proof something. Asset generös med idéer. 

Amerikanarna

Jag har duschat och klätt mig. Jag är ren och fin. Jag mår bättre. Svenska är ett exotiskt språk. Amerikanerna saknar mig. USA ba Bravebillie. We want you back to the united states. People like you. Drugs never. Strictly monogamous. Jag har raderat mina dejtingsidor. Sparken från alla jobb. FBI. 

Mamma

Why are you so sad! Mamma! Mamma säger att ingen bryr sig om vem man knullar med. 

Självmord

Ett självmord kostar samhället i runda slängar 17 miljoner kronor. Det är ingen struntsumma. Alla är bra på miljarder saker. Jag ska ta en permis och gå och träna. Men först måste jag tvätta mina kläder. Folk har problem. 

Vikten

Vikten tjockat på sig rejält. Jag älskar att röra på mig och träna. Jag äger ett gymkort. Jag har svårt att acceptera att jag blivit så tjock. Jag väger 160 kilo. Gått ner 12 kilo sen jag kom hit. Det är bra. Jag ska sen gå och träna på en permis. 

Jag mår bättre

Jag mår bättre. Har fått sömn. Mår bättre. Dricker kaffe. Får depotinjektionerna. Mår bättre. Min storasyster som jobbar som chef inom restaurangbranschen tyckte att det var bra att jag hade gått ner i vikt. Det var det hon hade att säga. Jag är jävligt glad att jag har gått ner i vikt också. Men ja jag vet inte. 

torsdag 29 oktober 2015

Ekonomi

Få se nu jag ska betala radiotjänst 609 kr. Fick en räkning idag. Ekonomi går alltid att lösa. Jag är alltid out. För att jag är jag. 

Kärringjävel

Kärringjävel! Hej jag heter kärringjävel. Jag bor på Östermalm i min döde makes lägenhet och jag älskar att trycka ner folk som mår dåligt. Hej jag är psykolog och jag vill hjälpa folk som mår dåligt men jag har lite svårt att hantera det som mina patienter tar upp på sessionerna. Everyone agrees you are the best. 

Mår bättre

Jag mår bättre. Jag gick i en fälla det där med Big Guy. Ni som vet kan avkoda vem jag talar om. Jag har utbildning han måste se naken. Till vilket pris som helst. Det är något som känns fel. Jag kan inte sätta fingret på vad det är. Jag fångade en räv en dag men räven slank ur näven. Lika glad för det var jag men gladast var nog räven. Jag är ledsen och jag har räknat att jag aldrig kommer att bli glad. Jag vill inte förstöra någons liv. Jag är inte  typen som begår självmord men jag är sjuk. Hon var för stark. Känslorna dog sade vår teaterlärare en gång. Då blir hon såhär paranoid. Är egentligen klok all den jävla kärleken blir lycklig. I love you you fucker. Why are you so sad. Mamma död. 

Mans world.

Jag pratar inte i verkligheten. Jag är så här Ja! Rock n' roll. Rock. Hip hop. De kvinnliga rösterna har svårt att komma fram. 

Gud

Gud. God. Jesus loves you. 

Tuff

Jag mår bättre. Jag är hemma på permis. Sminkade mig lite. sorterade tvätt, Jag väger 160 kg nu minus 12, Jag ska ner till 99. Tvåsiffrigt, Jag kommer dit kanske om ett år eller två. Stop eating so much, Keep on fighting Om ni än sätter vodoo på mig kommer jag alltid strida.

öppnar månadens glossybox


Highly intelligent

Highly intelligent. I love you you fucker! 

Svenska

Jag bryter på svenska men det går att träna bort rotvälskan. 

USA

USA vill ha mig tillbaka. Dom saknar mig. B B B skriker alla amerikaner i kör 

Ekonomi kan

Jag fick en förseningsavgift på biblioteket. 230 kr så var det ute ur världen. Jag är släkt med Stephen Bennet jag kan det här med ekonomi. Han kom fram till mig i en dröm garvade och sa tänk på hur du klär dig och ha koll på papprerna. Det var ett bra råd. 

Det betyder något

Det betyder något! Folk tycker om! Nättroll som mår lika dåligt som jag. Han han den det mår dåligt. Jag har självkänsla. Jag fick det efter mycket om och men. Alla är bra på miljarder saker. Jag lyssnar på dålig musik. Jag behöver fan psykolog hjälp dygnet runt för att kunna hantera min familj och mitt liv. 

Beatrice loved by many despised by few

Beatrice bea bravebillie. Wow it's a mans world and you are one bold girl. 

Rena kläder

Gymmet! Jag längtar dit. Klä sig i rena kläder och gymma. 

Biggest loser

Loser are you! No! Jag sökte biggest loser men kom inte med jag tror själv att det berodde på min psykiska sjukdom. Det skulle inte funka i tv att ta det där tvångsinjektionerna. 

Ett självmord kostar samhället omkring 17 miljoner


Mår bättre

Jag mår bättre och bättre, Jag ska checka min vikt. Jag längtar till att gå och träna på gymmet. Jag är ingen bra kompis själv. Jag har dåligt samvete för de jag har hängt ut. X fick min Twin peaks box för att jag hade dåligt samvete för att jag hängde ut hen. X2 har också hängt ut. Hon är fantastisk som hon är så sprudlande och färgstark. Jag har en flaw proof something. You are an amazing woman Beatrice Wahlberg a.k,a Bea/bravebillie.

onsdag 28 oktober 2015

Bransch

Ska man lära sig hur bransch fungerar måste man börja på botten. Gå på tråkiga föreläsningar och möten tills man får chansen. 

Kärlek

Läkarna har privatliv att skydda. Jag dygnet runt psykologhjälp för att hantera situationen med min familj. Jag har inte haft det lätt om ni tror det. Bekvämt att vara tillsammans med någon som är dummare. Men riktig kärlek med någon som är lika intelligent. 

Tjechov

Mår bättre. Ser fram emot Tjechov om ett par veckor. När jag kommer ut från Dårhuset ska jag fokusera på mitt mående. Min klädsel och min hygien. Jag fick hjälp med dusch och jag klippte naglarna själv. Sköterska klippte tånaglarna. 

Hygien A&O


Göra något annat

Fel jobb. Göra något annat! 

Fel

Det är något som känns fel. Det känns såhär obehagligt och tryckande. Jag har tjockat på mig rejält. Men jag gick ner 12 kilo. Casta en farlig skådespelare som sätter skräck i kvarteren och en mjuk kvinnlig skådespelare som är lite blyg. Det blir magi på duken. Jag är inte så intressant. Har en massa fel och brister. 

Jag

Fotograf filmare skribent skådespelare singing right on key, spelar lite gitarr

Overweight tandlossningssjukdom inte diabetes inte psd inte virus. 

Rädd för en massa saker. 

Jag tror på ett första intryck. 

FBI

Mans world bold girl. Drugs never. FBI wants to hire you. Det här är rätt läst. Det är svårt att gå på teater. Tiljorna som liknade världen. 

Bäst för sin egen skull

Att vara ifred. Vi är en grupp med feeders och vi gillar dig. Feederism är misshandel. Drugs never. Undvik langare. Karln har ju ingen jävla moral. Han förstör hennes liv om han vill det. Han har gjort det. Alla är bra på miljarder saker. Det är något som känns fel. 

Klok

Jag är klok. All den jävla kärleken blir lycklig. Cynisk nej. Men jag vill inte förstöra någons liv. 

Träd


Morning


Trauma

Det betyder något. Drugs never. Strictly monogamous. Sex sells. Folk har datorkunskaper. Jag har inga sådana what so ever. Kan det här med ekonomi. Övervikt har fått ner vikten 12 kilo. Heja det går bra. Få ner till 99 då väger jag mindre än min pappa. Trauma tala med psykologer om min mamma. 

tisdag 27 oktober 2015

Stark

Hon är stark! Väger 160 kilo. Jag var träningsnarkoman. Min frame har tjockat på sig rejält. Men jag har fått ner den 12 kilo. Jag ska ner till 100. Stackars min kropp. Då får jag roller! 

Skriva

Skriva skriva skriva. Det betyder något. Trasig tjej. Måste göra! Prästinna prof something. Generös med idéer. Jag har ägnat 20 år av mitt liv åt kultur. Det var en gärning som förde med sig dåliga saker i bakvattnet. 

Beautiful song

Om du tror att ditt liv är misär så tänk då att någon skulle betala fantasisummor för att leva ditt liv om än bara för en sekund. Självmord är ett problem ut ur det hära. Du vet ju inte vad som ligger bakom. En finansman i USA sitter på ett jättekapital han funkar inte i alla dörrar. Han är rädd för en massa saker. Han kanske är kär världens fattigaste människa som äger en ärta men har en fantastisk vacker kropp. 

Bokat

Bokat teaterbiljett. Ser så jävla mycket fram emot det. Jag ska recensera pjäsen i min teater och filmblogg senare. Älskar teater och film! Konst åsså samt litteratur. Kultur är min grej. Jag föddes med en begåvning. Allt annat var förjävligt. 

Jag

Jag är skribent, fotograf, filmare, regissör.
, skådespelare-BEGÅVAD 

Jag är ledsen psykiskt sjuk kraftigt överviktig. Men på väg ner. Men jag har stor frame. Alltid haft. 

Det är inget att vara avundsjuk på. 

Alla är bra på miljarder saker. 

Hämnas inte på folk. 

Du får ingen hjälp. 

Jag tror på första intrycket. 

Kul!

Vårdens jargong. De överdriver. Sköterskorna stog och garvade de satt ja kunde operera käften på en med min darriga hand. Vi hade kul! 

Pysslat


Miljarder saker

Alla är bra på miljarder saker! Jag var på Jysk bäddlager igår innan flyktingströmmen kom. Vit medelklasskvinna. I love you you fucker. FBI!!! 

Lunch

Jag har ätit lunch. Det var gott. Jag mår bättre. Stackars min kropp. Den far illa. Jag måste behandla den bättre. Vill ha ett   Jobb jag aldrig kan få sparken ifrån. Jag ska ner till 150 kg om en månad. Jag är på rätt spår. 

Vändpunkt

Vaknade. Fick lite sömn. Jag lider av sömnapné, tandlossningssjukdom, fetma men jag är stark. Jag har haft svårt att hantera hungerkänslorna av neuroleptikan. Men det är bar att sluta äta så mycket. Det går att bestämma sig. Jag har lyckats gå ner från 172 kilo till 160 kilo på relativt kort tid jag kan tappa resten på ytterligare kort tid. Jag har tid kvar. Jag anser att feederism är misshandel. Nämen Uffe, Leffe och Roffe obs fingerade namn är en grupp med feeders och vi gillar dig. Vi proppar i dig kilovis med mättat fett till du dör på toaletten kvävd av dina egna spyor. Det känns inte bra. Jag känner ingen där på Östermalm. Jag har ett gott rykte att betala för mig. men de dömer kärringarna som vimlar förbi mig när jag sitter och äter en lunch. -Här sitter du och brer ut! Håll käften kärringjävel gå iväg och rasta din hund. Stör mig inte när jag äter. Överviktsproblematik. Jag kan gå förbi Mc Donalds och bara andas och lägga mig 25 kilo. Försöker vara trevlig. Men folk är inte trevliga. Jag är så fet att jag har svårt att umgås med folk. Jag vill kunna umgås med folk. Därför bestämmer jag mig för att inte äta så mycket. Det är bara att bestämma sig. Folk brukar säga att de tycker om mig när jag är ledsen. Det betyder något allt det vi håller på med.
Jag kan uttrycka mig i tal och skrift
jag är fotograf
skribent
filmare
Vill göra något annat av mitt liv.

Minus 12

Jag är trött. Har gått ner 12 kilo. Haja vad starkt jobbat. Fortsätt Bea undvik snabbmat läsk och godis. Jag fortsätter på detta spåret. Jag tuggar tuggummi istället för kalorimat. Raderat ask! 

måndag 26 oktober 2015

Skydda

Jag har en sann vän och hon är ingenjör. Paid friends. Men jag får aldrig vara ifred. Göra något annat av sitt liv! Det betyder något. Jag är fotograf. Utbildad i varje fall. Jag vill göra något annat av mitt liv. Göra affärer. Det är ju många som vill en illa. Läkarna och sjuksyrrorna har privatliv att skydda. 

Dygnet runt bevakad

Dygnet runt bevakad av psykvården

söndag 25 oktober 2015

Polisen och psykvården

Vad fin hon är! Jag är dygnet runt bevakad av psykvården. De skickar polis om jag inte dyker upp på mötena. Polisen har utbildning i kroppsspråk. De kommer alltid ihåg. Väktare frågar ofta var jag ska. Nämen jag är stark. 

Mindre

Fått ner vikten till 160 kg från 172 kg. Det var jävligt bra jobbat! Keep on! Avoid fastfood. Överviktsproblematik. Jag har en stor frame för det skulle vara så. Men framen har tjockat på sig rejält. Nu ska jag sluta äta så mycket. 

lördag 24 oktober 2015

Piggare


Tjock

370 pounds at the heaviest. Down to 200 pounds. Folk brukar säga att de tycker om mig när jag är ledsen. Jag går upp så lätt i vikt. Det är en fetma gen som spökar. Jag känner en sådan vrede mot vissa släktmedlemmar. Min mor föddes i Estland och min far är vallon. 

Logik

Sparken från alla jobb
Mot ett drömjobb som jag aldrig kan få sparken ifrån. Då kommer mitt liv bli bra! 

Helvete


Stronger


Fel

Det är något som känns fel. Det känns så hotfullt och tryckande. Jag är på väg ner i vikt. Det är bara att sluta äta så mycket. Det är inte gott. Tugga tuggummi istället. 

Gräset

Jag lade mig ner på gräset. En tjej gick förbi och frågade hur det var! Jag sa -ja det är bra! Sen lade jag mig ner och kände verkligen tyngdlagen dra ner mot centrat! - är du säker frågade hon. Ja sa jag! Sen tänkte jag för mig själv. Jag vill vara ifred. 

fredag 23 oktober 2015

Kompisar

Dom bryr sig inte mina "kompisar". De hör inte av sig. En sann vän! Jag försöker tänka vad jag säger och hur jag beter mig. Vad fan är det här för en jävla människa. En jobbig människa. Mår inte så bra! 

Pappa

Nej men jag går ju upp så jävla lätt i vikt. Det har jag alltid gjort. Jag går förbi en pizzeria utan äta. Jag går upp 10 kilo. Fetmagen. Men ner till 100 då blir det lättare att gå och röra sig. Om ytterligare en månad ska jag gå ner 10 kilo till. Jag väger 60 kilo mer än min pappa. Mål att väga under honom. 

Kilon

Jag är jävligt glad över att jag fick en etta ett förstahandskontrakt. Men jag måste tänka över vad jag säger när jag är ute bland folk. Det finns inte rätt och fel. Det betyder något. Alla är bra på miljarder saker. Idag var jag glad över att jag lyckades gå ner 10 kilo på relativt kort tid.  Det är bara sluta vara destruktiv. Stop eating so much. Det är inte gott. Fyll inte hålet med mat fyll det med text och bild. Jag ska ner till 100 kilo. Stanna där eller ner till 75 men då börjar mina kinder sjunka in. 

Minus tio

Jag har gått ner 10 kilo! Hurra! Keep on! Avoid fastfood! 

Dagens ros

Jag vill ge min boendestödjare en dagens ros för att hen har tålamod med mig! 

Mår dåligt

Jag mår dåligt! Skorna bara trasas sönder! Jag har insett att jag inte har några kompisar. Varför ger jag bort saker till folk som inte bryr sig och är tacksamma. Jag känner mig så jävla utnyttjad. Dom hjälper ju inte. Jag har 100 procent arbetskapacitet. Drömjobbet är jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån. Best friend svek när jag var i ett sårbart läge. 

Highly intelligent

Ja men jag är intelltuell. Stor som ett jävla hus. Jag måste nog inse att jag aldrig kommer skriva klart min uppsats! 
Jag är helt slut. Jag har inga kompisar. Problem med sånt. En sann vän och hon känner inte igen mig. Jag ska gå och gå undvika att lassa i mig käk. Jag ska ner till 100 kilo. Den vikten klär mig bättre. Nu bara belly no waistline. Hangboobs. Bra på att läsa tidningar när jag orkar. 

torsdag 22 oktober 2015

Positivt

Idag har jag handlat nya skor nya vantar och ny halsduk och mössa! Samt en selfiestick med rosa handtag. Jag kommer alltid vara överviktig men kanske inte så här jävla fet. Stop eating so much! Ät på regelbundna tider. Sov! Ge inte upp. Jag ska nog inte göra en gastric bypass för då har jag liksom inte löst problemet! Jag tror jag äter för att jag inte har något att göra. Jag ska använda hjärnan istället. Om jag ska se det positivt  så har jag inte någon värk i kroppen. Jag är frisk. 

Sluta

Kan ni sluta spionera på mig. Den där fete gubben kan dra åt helvete. Jag är inte intresserad. Jag ska nog inte ha några barn. Jag vill inte föra mina dåliga gener vidare. Stop eating so much! Jag har svaret på min egen fråga. Jag ska droppa 60 kilo. Det går att lösa. Med lite vilja. Jag är sjuk jag måste ta emot stödet. 

Duvorna


Matchvikt

Jag har gått ner till 161 kg på min vistelse här på slutenvården. Jag ska undvika snabbmat godis och läsk. Jag ska ner till 100 kilo. Då kommer jag vara lättare på stegen. Matchvikt 100 kilo! 

Bea

Tog blodprov. Inte rädd för sprutor inte rädd för läkare. Inte rädd för tandläkare. Rädd för psykopater våldtäktsmän och mördare! Ge inte upp nu Bea! 

tisdag 20 oktober 2015

Trollen sucks

Jag mår lite bättre. Trollen härjar på min ask. Jag vill ha ett annat jobb. Göra affärer. Eller FBI. Jag får välja. affärer det går snabbt FBI är ett drömjobb eftersom jag aldrig kommer kunna få sparken ifrån det. Konstnärligt är svårt. Drugs never. Strictly monogamous. Spelar lite gitarr. Jag kom inte till den här världen för att göra musik. Men jag kan spela lite gitarr. Skulle jag söka till idol skulle de bara skratta åt primadonnastil. Spela teater är mer mitt hem. Förlåt jag gjorde en kiss and tell då blev det ett jävla liv. Förlåt mig. Jag lovar att aldrig nämna ditt namn. Loved by many despised by few.

lördag 17 oktober 2015

Drömjobbet.

Jag mår lite bättre. Jag är out of pengar som vanligt. Jag köpte en selfiestick igår men jag får inte använda den på avdelningen. Jag får använda den sen när jag har kommit ut ifrån dårhuset. När jag kommer ut från avdelningen ska jag spela gitarr och använda min selfiestick om tekniken är med mig. Jag ska inte arbeta inom vården för jag är inte mjuk och omhuldande. Jag ser så jävla hård ut. Men soft in the heart. Jag tror själv att jag är schizoaffektiv men jag tror inte att jag behöver dessa mediciner. Drömjobbet jag aldrig kan få sparken ifrån. FBI.

Tvångsinjektioner

Tvångsinjektioner. Jag försöker tänka över vad jag säger och hur jag beter mig. Mans World bold girl. Avslöja inga hemligheter om folk. Göra affärer!! Sätt dig inte på tvären. Fel jobb. Jag är sjukpensionär. Jag har verkligen varit på botten. Jag kan skaffa vilket jobb jag vill. Det är inte det som är problemet men jag lever med en allvarlig sjukdom.

onsdag 14 oktober 2015

Vård

Lägenheten är sanerad. Puh! Jag är lugnare. Nä men jag försöker tänka över vad jag säger och hur jag beter mig. Jag har kontakt med mina känslor. Jag är inte lycklig och glad. Vikten går neråt. Jag fick en gåva från en medpatient. En new age olja som skulle rensa mina chakran. Jag tror inte på sånt egentligen men jag blev glad för att hen tänkte på mig. Det är förjävligt ett riktigt helvete. Jag kämpar på mot ondskan. Jag väger nu 162 kilo. Jag har gått ner 10 sen den högsta toppnoteringen. Den som har följt mig vet min utveckling. Jag ska reda ut om jag har pcos ellr inte. Det är ju något som är fel varför jag har blivit så jävla fet. Jag är klok. Jag får vård.

Idiot

Blocka jobbiga killar. Jag tror på Gud. En anonym internetstalker har förstört min mail. Första intrycket han e så. Mans World bold girl. Jag blev såhär döm inte dig själv. Jag är fortfarande inne på LPT. Jag har fått tvångsinjektioner och ska bli skickad till dietist för att få ner vikten. Drugs never. Strictly monogamous. Jag är rädd för en massa saker. Har överlevnadsinstinkt. Så fort du går ut träffar du på en idiot.

lördag 10 oktober 2015

Lugnat ner mig

Ja jag mår lite bättre. LUGNAT NER MIG LITE. Rätt och fel finns inte. Begåvningen fick. En sann vän. Släpp det jobbiga. Har dåligt samvete. 

fredag 9 oktober 2015

Ett geni

Jag ska göra något annat av mitt liv! Bäst  för sin egen skull att hon inte har sex! Ett geni! 

Sveriges bästa läkare

Jag får vård. Jag har blivit sjuk igen. Bra läkare han sa att jag var i en livskris och det var sant. Lita på folk! Sveriges bästa läkare hjälpte mig. 

Vredesutbrott

Jag fick vredesutbrott igår. Tryckte på larmknappen 18 ggr. Jag är lugnare nu. 

USA

Jag har trollat lite. Sagt dumma saker. Hon är inte ful. Jag fattar snart ett stort beslut. Åk tillbaka till USA where you belong. 

Chilla

Man lär sig något nytt varje dag. Folk har problem. För henne var det jävligt bra att göra en gastric bypass för att hennes mens uteblev i 2 år. Chilla. Folk vill ha barn. 

Tjock

Vem är det där. Hon är tjock! Det skulle vara så? Jag är inne i den här jävla vårdapparaten. Drugs never. Strictly monogamous. All den jävla kärleken blir lycklig. Nu ska psyket sanera min lägenhet. Börjar tro på Gud. Why are you so sad? Mamma tog livet av sig. Jag vill förändra världen. 

torsdag 8 oktober 2015

Olydig

Fick injektion på tvång. Känner mig lite darrig och vimsig. Pappa ska komma med cigaretter. Korkade vårdmänniskor. Trött på dom. 

Korkad vårdnänniska

Korkad vårdmänniska. Som inte fattar något av människors problem. Highly intelligent. 

söndag 4 oktober 2015

Sjuk

Jag har blitt sjuk igen. Måste söka en bra frisör som kan fixa mitt hårtrassel. Klippa av längderna. Jag har inga datorkunsakaper what so ever. Det har andra. Det blir ett polisärende av när den anonyma internetstalkern skulle söka upp mig i min bostad. Man får fan inte söka upp folk. Det är allvarliga saker. Jag har en sann vän som glänser av guld de andra pojk och flickvännerna är köpta. Jag har ingen tur i kärlek. I love you fucker!!!

fredag 2 oktober 2015

Det första intrycket

Jag tror på det första intrycket. Han är så. Vill han förstöra hennes liv han gör det men då har han gjort det. Söka upp. Det är allvarliga saker. Nej. Jag skulle nog bli en bra polis. Människor har varit med om fruktansvärda saker. Deras föräldrar blev mördade när de var småbarn. De blev torterade och våldtagna. De har problem. Självmord är ett problem ut ur det hära. De ska inte skämmas. Alla är bra på miljarder saker. Du gör fel på ett jobb. Det säger sig självt. Just nu är livet svårt och jag måste ta emot hjälpen. Hemtjänst och boendestöd. Jag var inne hos läkaren. Med en klubba. Han bara har du tagit ditt metformin. Ja ställde en motfråga. Har jag diabetes?  Nej. Jag är rädd för en massa saker. Jag får aldrig vara ifred.

torsdag 1 oktober 2015

Det rockar!!

Göra något annat av sitt liv. Försöker få ihop mig själv igen. Det är svårt jag har gått upp en massa i vikt och jag som älskar att röra på mig. Tuttarna hänger men då får det väl vara så. Då skulle det  vara så. Tar ställning mot kirurgiska ingrepp nu.

Polis

Folk har varit med om fruktansvärda saker. Man vill ju hjälpa. Jag skulle nog bli en bra polis. Alla har olika uppfostran. Jag fick en hård sådan.

Nej tack.

Talanglösa idioter. No talent what so ever. De har ingen begåvning. This is a mans woorld and you are one bold girl. Nej tack vill medvreka i någon porrfilm. Nej tack till prostitution.

Long distance running

Nonkonformist, kristen konsumtions människa. Cynisk loser nej. Sprängbegåvad till takknocken. Har en vän. Svenska är ett exotiskt språk. amerikanerna älskar svenska. Jag har träffat tusentals amerikaner och kommer träffa miljoner till. Jag är inte glad. Jag väger 164 kilo. Läkaren tog bort metformin. Jag älskar att röra på mig jag blev så fet att jag inte kunde gå. Det betyder någonting. Var en gång en long distance runner . Jag vill hitta tillbaka till den människan.

LÄR SIG

Lyssna på pappa han har rätt. Paid friends expensive makeup. Mitt liv är inte bra. Jag är inte glad inte lycklig. Jag är inte cynisk. Jag får aldrig vara ifred. På psyket måste du samarbeta med personalen. Jag  har duschat två gånger idag men jag känner mig inte ren. Jag väger nu 164 kilo. Jag försöker bli av med detta rävgift. Ska ha samtal med läkare snart. Städfirma ska städa hos mig jag hoppas att det blir bra! Gud. FBI.

Männen är galna

Det anonyma nätahatet. Skit i det bara! Nämen männen är galna. Göra något annat av sitt liv. Jag får aldrig vara ifred. Jag skulle nog bli en bra polis.