tisdag 31 december 2013

Mörkt

Det är helt mörkt. Fireworks! Nyår! 2014 ska bli året då jag kommer runt avgrunden och in på något nytt! 

Help

Jag behöver hjälp att vänjas av med de här jävla medicinerna! 

Ansvar

Det är lätt att skylla på nån. Det är det alltid men man får fan ta ansvar för sitt eget liv!!! 

Erfarenheter

Ja det kallas erfarenheter. Ja man har lärt sig nåt. Jag blir svagare och svagare men samtidigt starkare. Jag behöver komma bort från stan. Vill tillbaka till USA. De kanske kan hjälpa mig att vänjas av med dessa mediciner. Jag vill ha ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån. Det är mitt drömjobb. Men jag måste komma ut härifrån i one piece. 

Sanningen

Vad är det jag ljuger om? Jag försöker vara mig själv. På krogen ljuger alla det är bevisat i sociologiska studier. Du har mycket att dölja. Säger man sanningen hela tiden är det så bra? 

3

Jag är bara en konsumtionsmänniska. Sen jag var 3 och fick min första peng gick jag och till kiosken och handlade. Så nej jag bara är så här. Jag blev så här. 

Impa

De säger nej kanske av miljarder anledningar. Men så säger nån ja. Man kommer alltid klara sig. Jag måste nu tänka över saker och inte fokusera så mycket på att spendera. Kanske må bra bara. Försöker jag impa på nån eller? 

Dåligt samvete

Jag har dåligt samvete för att jag har hängt ut folk. Ska inte göra det nåt mer. Bara mig själv. Jag vet inte om jag förstörde för någon. Förlåt mig. Hoppas ni kan. Jag är helt slut. Helt nerdrogad. Jag behöver hjälp. Vill ha jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån. 

Skita

Får skita ut medicinerna. Helt enkelt. Proppa i sig jättemycket mat just nu för att överleva. 

Äta

Jag skrek och var otrevlig för jag var så arg! De bara vårda ditt språk. Jag sitter här jag sitter det är förjävligt. Jag måste tänka över saker och ting. Äter mycket nu för att dämpa medicinen. Kan äta hälsosammare sen när saker och ting har lugnat ner sig. 

Hatar

Moral har. Hatar knark äckligt trasigt. Hatar trasigt. Kan ekonomi. Är ledsen nu men det blir bättre sen. Eller kommer alltid vara ledsen, aldrig bli glad. Känner mig sviken. Vill hem. Men måste vara kvar här ett tag. Vårdarna är helt avstängda och låsta. 

Psyket 2

Jag ångrar absolut inte att jag gick igenom detta med psyket. Jag blev så stark. Det var en oundviklig process. Det skulle vara så här. Nu vill jag ha hjälp att bli av med medicinerna. Jag vill komma runt avgrunden. 

Skit

Mår skitdåligt. Personalen bryr sig inte. De har givit mig nåt jävla skit. Känner mig helt sänkt. Ska jag orka. Får ringa pappa. 

Trött

Intressant varför det blir diskussion om pengar på psyket. Läkarn sa det har kommit till vår vetskap att du har lånat 50 000 kr. Jag bara men vad tjänar du som läkare? Han krympte och sa att nu handlar det inte om mig det handlar om dig. 

Du tar dig råd

Solen skiner. Röker billig cigg. För jag är out som vanligt. Mobilräkningen 700 kr. Alla bara dyrt. Vad är det med Sverige och pengar? Du tar dig råd. Alla har den kapaciteten. 

Nyår.

Jag ska önska mig ett gott nytt år. 2014 året då allt besannas och faller in! 

Respons

Folk dömer. Tjock mår dåligt osv. En del ger dock positiv respons. 

Leva

De bara tar får aldrig nåt tillbaka! Trött på att ge och ge. Inte bitter måste tänka på mig själv nu. Annars går jag under. 

Revansch

Sögs in i systemet! Det accumeleras efter ett tag. Men jag ska klara detta. Jag har varit på botten som sjukskriven. Känner mig i dålig form. Men ska komma tillbaka. 

Ingenting

Jag måste ingenting. Nu ska vi se mobilräkningen kommer dras. Inget nyårsfirande för mig. Se fyrverkerierna från terassen. Du måste sköta din ekonomi. Annars går det åt pipan! 

Sovs

Jag vill bara gå hem och sova. Va ifred. Alla ringer och vill ha en massa saker. Man orkar ju inte. 

Vill

Jag vill bara må bra. Nu luktar jag illa har blivit smällfet och har trasiga kläder. Ja måste vila ett tag. Jag tar emot ordinationen. Måste göra. Sen får vi se! 

Problemet

Ekonomin är aldrig problemet. Nej. Jag kommer alltid klara mig ekonomiskt. Alltid. Det är bara känslan att man har köpt in sig till den här situationen. Man får ju ingen hjälp. Jag är i en livskris. Sviken. Behandlad som skit. Man orkar inte. 

Egon

I Stockholm har alla så stora egon. Ingen bryr sig. Jag är ledsen kommer aldrig bli glad. Men nån loser är jag inte. Jag ska hem i one piece. 

Glad

Göra någon glad! Kan man ju försöka göra. Jag var nästan död. Det är svårt. Men jag känner att jag har tid kvar. Det är ett helvete! När man är sjukskriven är det svårt att komma tillbaka. Eller nä! 

USA

Jag vill flytta tillbaka till USA! Världen är stor! 


måndag 30 december 2013

Slut

Nej men jag är helt slut som artist. Självkänsla har. Självförtroende har. Men det är svårt. Begåvning fick. Den har hjälpt mig. 

Sviken

Jag känner mig sviken. Den enda som bryr sig är min pappa! 

Stupa

Det är nåt med mig! De bara tar för att de märker att det går. Sen ska jag inte överdriva. Jag har haft kul! Men vafan folk har haft det tusen ggr värre! Klart jag klarar det här! 

Sant

Det trodde han men det var inte så! Han trodde det och den tänkte det. Men vad är sant? 

Humor

Ja jag får ta en spruta i arslet och försöka gå hem med hedern i behåll. Tur att man är tjock. Fettet skyddar. 

Ge inte upp B

Jag får väl bara klippa banden helt. Du får ingen hjälp. De drogar bara ner. Kan någon hjälpa mig att vänjas av med de 
här jävla medicinerna. Ett jobb jag aldrig får sparken ifrån lösningen. Kostar fan samhället 10 000 per vårddygn i runda slängar. Det kan inte vara såhär. Helt obalans. USA hjälp! 

Helvete

Jag mår inte bra. Det är fan helt jävla outhärdligt att vara här! De kommer med veckoscheman och ska rädda mig. Jag känner att jag bara vill åka hem nu. Men jag är intagen på tvång. Det finns en lag. Jag måste hålla på och processa. Jag orkar fan inte. Hur ska jag komma ut ur det här? Måste jag ta deras sprutor. Jag vet inte om jag tål mer. 

Psyket

Sögs in i det där! Det accumeleras men jag ska runt. Personalen bryr sig inte. De ska bara sköta sitt jobb. Hur fan ska jag komma ut härifrån i one piece? 

Helt och rent

Jag hatar trasigt. Tycker om helt och rent. Det är mitt mål att bli hel och ren. Jag svettas mycket kemikalier. Känner mig konstig i kroppen. Kan ni hjälpa mig att bli av med den här jävla psykmedicinen? 

One piece

Det får inte vara så här! Ingen knarkar för att de är kul. Men sluta för fan och förstör era liv!!! Ni kom ju till den här världen av en anledning. Ni fick livet! Alla kan göra avkall på sitt tidigare liv och bli en annan människa. Kanske familj eller bli fotbollstränare. Jag var tvungen att gå igenom detta för att bli stark. Jag har byggt upp mitt liv själv inte fått ett skit av nån jävla kille bara sveda och huvudvärk. All den jävla kärleken blir lycklig. Nu måste jag först komma ut från psyket i one piece. 

Vårdare

Nu sa en vårdare att jag kommer ut fortare om jag tar sprutan. Hur ska jag göra nu? 

Betyder

Det betyder nånting! Sprutan var det min egen avrättning? Det kändes så! Nej jag vill leva! Jag älskar livet precis som det är. 

Hemskt

Nu kom dom in med en spruta. De vill ta kål på mig. Jag sa nej. 

Fri

Jag har blivit slut. När man skriver måste man känna sig fri! Annars funkar det inte! Jag ska nu släppa allt och bara må bra. Hatar trasigt. Ska bli fri från medicinerna. 

Förjävligt

Överlevnadsinstinkt. Jag får aldrig vara ifred. I min bubbla kommer det alltid nån och stör. Mina kläder är smutsiga och jag luktar inte gott. Det är förjävligt. Jag vill bli av med den här jävla skitmedicinen!  Nu! 

Hemskt

Det blev så att alla bara du luktar illa. För det var så. Det var hemskt. 

Sjukskriven

Jag har varit på botten. Sjukskriven. Allt bara trasades sönder. Gick av. Allt vittrade sönder och samman. De var förjävligt. De där jävla dosetterna och de långa tarmarna med tabletter. Ett evigt pillerknaprande och skammen när man går med sin apoteketpåse bland alla vanliga människor som inte är trasiga. 

Info

Men var inte destruktiv må dåligt tills du mår lite bättre du igenom och du förändrar ditt liv. Folk mår inte bra. De har PROBLEM. Inte avslöja hemligheter men ibland betyder det att info kommer upp. Folk blir jätteledsna och jag får dåligt samvete. 

Mod

Jag går ut med namn och bild för jag är inte feg. Anonym ja du får kommentera anonymt. Hade jag varit anonym hade alla ändå fattat att det var jag. Det är bara helt uppbrutet allting! 

Robot

Jag är här på tvångsvård. Det finns en lag. Så måste jag ta emot vården men jag är ingen robot. Jag blir arg irriterad störd osv när de går förbi för att kolla. Då ska man vara glad och trevlig för då blir de trevliga eller vadå. 

Ingenting

Man måste ingenting. Nej. Det betydde nåt att det gick dåligt när sköterskan skulle ta prov. Det betydde nåt. 

Självklart

Det ska ju kännas självklart om man träffar någon. För det skulle bara vara så. Behöver tänka över saker och ting. Här uppe på terassen känns allt bättre. De kommer alltid nån. Det kommer alltid vara så länge jag lever. Nån kommer alltid se mig. För att det skulle vara såhär! 

Pissigt

Kändes som allt bara var slut. Det blev svart. Jag var nästan död. Men jag ville tillbaka. På läkarmötet framförde jag att jag inte vill ha litium. Jag gillar inte nålsticken. Eller kroppen strejkade. Det gav inte retur. Vet inte om jag skriva till patientnämden och framföra mitt problem. Hjälper det? Vill ha jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån! Det är drömjobbet! Hur ska jag nå dit? Kämpa inte ge upp. Jag vill bara komma ut i one piece! Hem till rent och helt inte trasigt. Hatar trasigt. Blivit jättetjock. Medicinen har satt spår i min kropp. Allt hänger och dinglar. Vill inte operera mig. Trött på läkare som ska forma och fixa. Vill äta bra hälsosam mat och promenera. 

Jag mådde dåligt

Jag mådde dåligt och gjorde saker som var emot min natur. Fan men det betydde nåt och alla bara ringde och ringde och var ute efter sex eller? Då satte jag på högtalaren på telefonen. Och bara slog dövörat till. 

Mår dåligt

På läkarsamtalet. Jag var bara en patient bland många. Ett personnummer. Jag mår dåligt. Du behöver inte äta litium men du kan få en haldolspruta. Typ. Fan hur fan ska jag komma ut i one piece. 

Helvete

Det accumeleras. Men jag ska runt avgrunden. Har inga kompisar. Begåvningen var det jag fick. Ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån det är mitt drömjobb. 

Tänka

Nä men jag måste tänka över saker! Jag tror jag är för stark. Behöver inga mediciner. Jag mår dåligt. Överläkaren sa att jag inte behöver äta litium om jag inte vill. Skönt. Men. Måste äta nån annan medicin. För det fungerar så! 

Läkarsamtal

Nu har jag läkarsamtal. Måste samla mig. Rädd för att få negativt besked. Men jag tror på mig själv min kropp är stark. 

Hatar trasigt

Solen skiner. Älskar problem. Har ju inget problem. Men jag får ju aldrig vara i fred. Kraften är stark i mig. Hatar trasigt!!! Har blivit bestulen och rånad ett antal ggr och det överlevde jag. Jag sitter på takterassen och solen skiner. Jag lever. 

Moral

Betalar alltid. Moral. Inte köra utan körkort. Sen folk är ju nyfikna. De visar sig och ler! 

Min fyrkant

Jag har gjort en massa dumma saker. Förlåt! Har snott som tonåring. Dumt. Betalat igen med råge. Har gott rykte att alltid betala. Riktig konsumtionsmänniska. Måste ha saker i mitt space. Min fyrkant. Alla gör dumma saker. Det finns allt chans att ändra på sig. 

Hört

Nä men mina so called friends tycker den   här bloggen är helt sjuk. Sen har jag hört på omvägar att folk känner igen sig! 

Fikapaus

Jag var ute på min dagliga frigång. 30 minuter. Köpte 2 pkt cigg och en macka samt kaffe. Sen satt jag på en sån där träbänk och jag såg en bil åka förbi. Vet inte vad den tänkte på. Vem är det? Kanske. Solen skiner på mig. Jag är älskad av universum. 

Tyst

Läkaren säger ju inget. Det är ju det som är grejen. Vet inte hur jag ska lösa detta. Patientnämden? Är det nån ide?

Förstärkning

Nu har de kallat på förstärkning. Vi får se hur det går! Det vill ha mitt blod. Vi får se hur det går. Min kropp har gått i strejk. Orkar inte med fler ingrepp. 

Det

Det betyder ju nåt att kroppen vägrade släppa ifrån sig blod. 

3 ggr

I morse försökte sjuksköterskan ta blodprov. Stack 3 ggr. Ingen retur eller vad det heter . Min kropp försvarar sig. 

Jävlarna

Väntar på rätt tillfälle. Det kommer aldrig komma ett sådant. 

Hur

Hur ska jag göra för att komma ut ur one piece. Härifrån. Måste göra som dom säger. Måste fan ha hjälp att vänjas av med de här jävla medicinerna.

Själv

Hon är inte ful men hon känner sig ful. Det är ju inte så konstigt i den här världen. Det blir rätt hårt när man går ut. För alla. Det betyder något att jag inte känner igen nån. För jag är bara helt själv. Jag fick min begåvning. Det var det jag fick. Det var den som räddade mig. 

Makt

Jag behöver tänka över saker och ting. Jag är så ledsen. Jävlarna jag har inte tid med er just nu för jag är på psyket. Jävlarna är egentligen mitt minsta problem. För jag är ju skyddad av maktrutan. 

Hej

Hej jag är en jävel och sadist svin och psykopat. Jag älskar att plåga tjejer. Ni vet inte vem ni gav er på. Det var inte vem som helst. 

Jävlarna

Jag vet inte vad jävlarna heter eller bor. De säger att jag inte behöver oroa mig över det! Jag kallar dom jävlarna. De är sjuka psykopater. Konfronterar de mig så då jävlar sparkar jag skiten ur dom! Det blir så. Men nu sitter jag här skyddad av rutan. Av en anledning. 

Psyket sucks

Jag sitter här av en anledning. Jag måste tänka över saker och ting. Det kommer alltid vara ett helvete. Ni måste hjälpa mig av med medicinerna. Jag orkar inte längre till. Men jag måste kämpa. 

Tala tiga

Handlar om makt. Det går inte vara alla till lags hela tiden. Nej. Ja men det är lätt att skylla på någon. Bäst att hålla käften. Tala men ändå tiga det var mitt öde. 

Egen advokat

Man får vara sin egna advokat också! Jag har rätt till det och det. Osv. 

Smart

Om de skulle bråka då ju jag investerat i försäkring. Ta hjälp av deras expertis. Fan det var ju därför jag tecknade försäkringen! 

Orkar inte

Jag vill inte vara här. Jag vill hem. Till min ruta. Ska städa upp. Försöka fixa det bra.   Kan ni snälla hjälpa mig av med medicinerna! Hjälp mig!

Ojämnt

Constantly out igen! Ekonomi är som en väv. Min väv är lite ojämn. Det är en maktgrej som gör att jag alltid är out. Det blir så här lån. Lån. Lån pussla och fixa. Konsumera ojämnt hack för att jag är jag. Betala tillbaka. Ojämnt hack. Drar till sig saker på ett märkligt sätt. Beautiful song. 

Svårt

Konstnärligt svårt! Men just nu är jag glad över andra som är begåvade. Att det finns bra böcker, skivor och filmer. De måste göra. Så är det med begåvning. Man måste göra! Jag skrev en punklåt. Har knappa kunskaper inom musik. Dålig på att spela gitarr men övar jag mer lossnar det nog. Så är det med allt. Vissa lär sig snabbt och andra lär sig långsamt som jag. 

Vaknade

Jag vaknade nu. Det är nåt som känns fel. Vårdaren gör bara sitt jobb. Han måste kolla att jag lever! De springer ju in. Man vaknar. Sätt på dig ett par tossar så att du inte blir sjuk. Så nu sitter jag här i mina blå tossar och skrattar hysteriskt. Får inte ge upp nu. Det här är fan det värsta jag varit med om. Eller nä när mamma dog var det värsta så då kan de inte bli så mycket värre. Jag vill bara komma hem i one piece det är mitt mål. Sen fan hoppas jag bara på det bästa! Att jag överlever detta. 

söndag 29 december 2013

Det är svårt

Det är svårt att hjälpa. Du måste mjuka upp dig. Kanske hjälper att fråga vänligt. 

Svin

Svin. Han är ett svin. Langaren använder drogerna för att få sex. Drogar ner folk för han tycker det är kul. Han får sitt straff. 

Ingen loser

Jag har betalat mig in hit. Vad har jag lärt mig! Att jag är superstark! Nu får jag sitta här för att jag behöver tänka över hur jag har betett mig. Nån loser är jag inte. Hur fan ska jag komma ut i one piece. 

Jag

Jag blev såhär. Det går inte att fejka. Ni vet vem jag är nu. 

Rädd

Jag är rädd för en massa saker. Jag är rädd för om jag ska få negativa provsvar. Trött på skolan nu ska jag arbeta. Ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån. Det är mitt drömjobb! 

Det är svårt.

Det är svårt. De enda jag har är min begåvning. Det är den som håller mig vid liv. Döm inte. Sex inget att skämmas för! Kallar han dig gratishora spring efter och jaga fanskapet. Ta fram kuken då! Det är gratis. 

Jag hatar trasigt

Jag hatar trasigt! När jag stod på torget gick kassen sönder. Varför ruttnar allt jag tar i. Varför är allt så hemskt. Jag vill ha ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån. Nu måste hjälpa mig! Jag håller på att dö. Jag vill vara kvar! 

Paycheck

Har fan inga kompisar! Allt är förjävligt. Men jag kan skriva! Vill du ha något så tar du dig råd. Dyrt billigt. Du tar dig råd. Det finns oändligt mycket pengar. Du ska aldrig göra nåt för bara paycheck. 

Ledsen

Jag är så ledsen. Mår så dåligt. Är så ledsen. Jag måste tänka över saker och ting. Nu är det svårt. Jag måste ha hjälp med att vänjas av med de här jävla medicinerna. Allt accumeleras. Tänk fan inte dö nu. 

Aldrig ifred

Ja men vad ska jag säga nu! Kom av mig lite. Det är ett helvete! Jag tänker fan inte ge upp nu. Alla har problem. Men går du fram till honom undrar han vad du vill. När jag var i Berlin så kom en och knackade på. Ich kommen zu später. Varför får jag aldrig vara ifred. Det betyder nåt. 

Han har inte rätt

Bara för att han säger så behöver det inte vara så! Han har inte rätt! 

Makt

Jag älskar mat! När jag kommer hem ska jag laga pasta vongole. Jag ska hitta det som finns i den lokala affären. Då jävlar sparkar skiten ur er om ni försöker förstöra mitt liv. Jag är här av en anledning. Jag är skyddad av rutan. Makt. 

Undvik

Unvik langare. Du fattar ju vad han är ute efter. Nej eller vad. Rycker på axlarna och går därifrån. Jag hatar trasigt. Gillar mat och rent. Han är ett svin. Undvik honom. 

Fokusera

Har inga kompisar!! Ledsen. Känner mig sviken. Det är förjävligt! Personalen bryr sig inte. De bara följer regler och restriktioner. Vissa är fantastiska ändå! Fokusera på personens positiva egenskaper. 

Avgrunden

Jag drack vodka redbull. Nä inte sant. Minus vodka. Men personalen skulle säga till. Behövde en skjuts. Vad håller jag på med! Jag är rädd för att dö. Men jag har oceaner av tid kvar! Jag ska förbi avgrunden!!! 

Spänd

Jag känner mig spänd. Orolig för blodproppar. Går omkring. Knatar av och an. För att hålla igång blodcirkulationen. Jag måste vara här men de jobbiga är att det är på deras premisser. Det känns bara som jag är här för att jag behöver tänka över vad jag har gjort. Att jag måste tänka mer på mig själv. Må bra. Men de försöker göra mig till något jag inte är. 

Barbara

Jag måste bygga upp mig själv bit för bit. Personalen sitter sysslolösa och häckar som i Hitchcocks fåglarna. Jag är inte arg på någon. De betyder ju något att jag hörde vad hon sa den gången. Jag mår halvrisigt. Käkade smaklös mat. Jo mackan var god från mackerian. Man blir så jävla hungrig av medicinen. Hatar denna medicin. Hatar trasigt. Klart att jag blivit i lurad skit. Men jag tar avstånd från droger. Jag gillar mat! Pasta, sushi, kött, gryta, soppa! Helst laga själv. Men det är trevligt att gå ut och äta på en restaurang nån gång ibland men då ska jag fan ta med mig en uppblåsbar Barbara som sällskap. Betala själv. Barbara är gratis. 

Bryr sig.

På drömjobbet jag aldrig kan få sparken ifrån måste jag göra som de säger. Men det kommer vara en annan sak eftersom de bryr sig och tycker att jag ska vara där! De kommer hjälpa mig. Jag tänker inte sätta mig på tvären utan göra precis som de säger. 

Gud vill

Det Gud vill är att jag skaffa mig jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån. Kanske var det meningen. Det kanske var meningen att jag skulle vara singel. Arbeta det är jag bra på! 

Mig själv

Dålig på att ta hand om mig själv. Ska inte tacka en jävel! Alla kan göra vad som helst men de har problem!! Nu sitter jag här för att jag behöver tänka över saker och ting. Men allt jag tar i bara trasas sönder och ruttnar! Ska man skriva måste man berätta om sig själv. Hatar trasigt! Hatar droger trasigt knark äckligt. Hatar mediciner trasigt knark äckligt. Kan ni vänja mig av med de här jävla medicinerna!! Fan vill inte dö! Jag har oceaner av tid kvar! Nu sitter jag och väntar på besked på blodproverna. Jag är inte rädd. Jag är superstark! Fan att allt inte blir som man vill! 

Biljett

Obehagligt när unga kallar sin kille för min    Gubbe. Det blir inte alltid som man vill! Nu ska jag se till att må bra! Vill du operera brösten då tar du dig råd. Jag ska lägga pengarna på en enkel till USA så får ni hjälpa mig. Nåt med mig. Folk bara snor och lämnar aldrig tillbaka. Får aldrig nåt tillbaka. Måste ta det lugnt ett tag. Visst var festerna roliga. Men jag fick städa allt själv efter. Nu ska jag bara fokusera på mig själv. Det betyder ju nåt att jag inte känner igen folk. 

Hej

Du dömer henne. Du är inte intresserad. Det kallas kvinnoförakt. Tror inte på det här att man ska förolämpa folk för att vinna de över på sin sida. Nej nej. Fan ni får fan skärpa er! Han är så! Vänd på det! Vill du ha? Nej det känns fel. Jag mår dåligt. Han måste se naken. Jag har utbildning. Självförakt inte glad. Kommer aldrig bli glad. Det kommer kanske vara svårt en tid till men sen mår jag kanske bättre. 

Jag kan

IG i matte för jag förstår mig inte på sånt. Begåvningen var det jag fick. Skriva kan. Ekonomi kan. Fotografi kan. Analysera kan. Spela teater kan. Engelska sådär! Bryter för jag är svensk. En superbegåvad och stark människa. Roligt att prata om sig själv. Dålig på att ta hand om mig själv. Det är därför jag är här. 

Det du har!

Se till det du har! Mycket jag inte förstår mig på! Då går jag ju inte dit! Eller om nån. Bjuder in kan man ju gå dit om det känns rätt. Man ska inte sätta sig på tvären. Nu vill jag bara må bra! Drömjobbet! Jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån! Inte jobba med underhållning. 

Klart

Ja klart att jag har gjort fel och sårat folk. Ångrar. Varit elak. Ångrar. Men jag ser så hård ut. Det är nåt med mig. De betyder ju något att vi grälar och förstår vilka vi är.  Klara mig kommer jag alltid göra!! De har blivit så uppbrutet allting. Ingen säger pip ens ute. Jag vill bara bli lugn. Så intressant är jag inte. 

Sjuka

Jag är sjuk. Vet. Men andra är ju sjuka de håller på med lägenheter och pressar folk. 

Här

Jag står här. Du ser inte mig. Du dömer mig efter hur jag ser ut. 

Solen

Folk bara ser en tjock. Säger de tjock så blir man verkligen tjock. Det beror på hur man säger det. Jag gillar inte att gå på stela fester för att jag känner mig som en elefant. Jag har komplex. Medicinerna har satt spår i min kropp. Jag gillar att gå!!! Jag går härinne! Jag är inne i en maktgrej! Jag går och går. Paus på terassen. Solen. 

Jobbig

Måste tänka igenom saker. Vill bara må bra. Vill ha hjälp av med medicinerna. Men jag måste sitta här och tänka över saker. Jag känner att jag har blivit en jobbig människa. Som alla stör sig på. Men de brukar säga när jag är ledsen att de tycker om mig. 

Ångest.

Byta läkare! Han var ju fan inte klok. Din journal är totallåst. Du får inte ringa hit. Körkort kan du glömma! Ni hör ju själv. Nej byta till någon bättre. Vill inte träffa den doktorn igen. 

Oceaner av tid

Du kom ensam. Du är själv. Ingen bryr sig. Sant. Jo pappa bryr sig. Men jag kom ändå ensam och går själv. Jag har oceaner av tid kvar. Jag vet det. 

Movement

Jag ska bara. Jag går promenader i korridoren. Försöker röra mig mycket så att ådrorna inte förkalkas. One day it will make perfect sense. Mitt liv är ett helvete. Begåvningen var det jag fick. Jag sätter mig på takterassen. Solar. Röker för att det är kul! 

Scratch

Jag sitter här av en anledning. Jag mår inte bra. Jag är psykiskt nedbruten. Men jag ska fan lösa mina problem. Utmaningen blir att bygga upp mig själv. Från scratch. 

Beslut

När man mår dåligt så fattar man dåliga beslut. Men allt går att lösa med lite positiv attityd! Jag skulle på fest och gå till salong och fixa naglarna men sen blev jag sjuk så jag fick ställa in allt. Nu är jag sjuk. Med dagens teknik går det att hålla koll på sin ekonomi även fast man är inlåst. Jag behöver tänka över ett och annat. Tänka mer på mig själv. 

Ekonomi kul!

Upptäckte att jag kan det där med ekonomi. Fan vad bra. Jag fixade min ekonomi fast jag mådde så dåligt. Idag är jag glad för jag har mer överskott än jag brukar ha! 

Erfarenheter

Jag måste tänka över saker och ting. Tänka över. Hur jag har levt. Jag har inga kompisar. Begåvningen var det jag fick. Erfarenheter kallas. 

Formulär 1 a

Sju svåra år. Jag fick en massa medicin jag inte tålde. Gick upp 100 kilo och höll på att tappa tänderna. Blev superstark. Det var så mycket i mitt liv som dök upp som jag behövde bearbeta. Det var istället formulär 1A. På en skala mellan 1 till 10 hur pass självmordsbenägen är du? Inte alls! 

Bra

Alla är bra på miljarder saker! Men alla har problem. Problem. Inte avslöja hemligheter om nån. Berätta om sig själv. Ekonomi kan alla fixa. Jag är ensamstående ogift har inga barn. Den som får mig blir lycklig. Jag ska nu må bra! Bygga upp mig själv från scratch. 

Mina skor

Det är etthelvete att leva med mig själv. Gå en mil i mina skor det är inte så kul. Bli den du är. Den du kom för världen att vara. Jag är inne i en sån maktgrej. Allt är trasigt och faller sönder. Inuti. Destruction destruction all I see. Men kärnan längst in kommer ni inte åt! Hjärtat av guld. Det blir ju inte alltid som man vill. Men solen skiner där jag sitter på terassen. Solen lyser på mig och jag känner mig älskad av universum. 

Engelska

Begåvad! Begåvningen var det jag fick. Kan skriva. Engelska svårt. Pratar okej engelska. Dålig när jag är trött. Vi får värma upp den succesivt. 

Må bra!

Jag vill bara må bra! Må bra! Du vet inte vad folk tänker på. Jag är verkligen inte jordens medelpunkt. Men jag är inte en person som kan bli ignored. Hatar segt och langsam gillar snabbt. Ekonomi kul! Men drömyrket är ett jobb man aldrig kan få sparken ifrån! 

Fighter

Nej. Du måste försvara dig. Var stark. Mår du dåligt. Sök hjälp. Det är inte lätt. Jag vill ha ett jobb jag aldrig får sparken ifrån! Det kommer jag få för det skulle vara så! Vill inte jobba med underhållning. Det är inte värt det! Jag konsumerar hellre er musik, litteratur och konst. Folk är nyfikna. De vill veta. 

Lala

Ordet är fritt. Var inte avundsjuk se till de du har. Bli den du är. Ska man skriva måste man skriva om sig själv. Jag var totaltrasig. Nu har jag blivit superstark. Mår du dåligt. Gör något som förändrar ditt liv!! En motgång kan vara positivt. Ärlighet varar längst. Men alla ljuger på krogen. 

Rutan

Krafterna börjar återvända. Jag börjar få rosor på kinderna trots att jag röker som en borstbindare. Men det roliga är att jag kan stå och kedjeröka. Och folk säger att jag inte ser ut som en rökare. Ciggen som accessoar! Fan ska jag be om ursäkt för jag blev så här! Jag ska må bra. Komma hem till rutan! I one piece. 

Tjock

Jag lever. Det är det jag är glad för. Vägde mig i morse. 158 surt förvärvade kilon. Nä jag skojar. Hör en basröst som säger Morbidly obese. Med betoning på sista stavelsen. Om folk visade förståelse skulle det inte finnas några krig. Men det är mitt minsta problem att jag är tjock. Jag har gått till massa människor som har kunskap om vikt och hälsa. Kommit fram till att tallriksmodellen är bäst för mig. Med god mat. När jag mår bättre kan jag ta tag i vikten. Prioritera annorlunda med ekonomin. Lägga ner mycket pengar på god hälsosam mat. Jag kommer alltid vara tjock. Jag kommer alltid se tjock ut fast jag väger mindre. Jag har en stor frame. Det bara är så. Folk dömer. Men det är deras problem. 

Rock

Är det svårt får det väl vara svårt då. Tills du kommer igenom det! Nu ska jag fokusera på mig själv. Att jag ska ha det bra. Vill bara må bra! Rockstjärna på psyket. Kom hem i one piece! 

Liv

Gör nåt av ditt liv. Sök hjälp om du mår dåligt. Stå på dig. Du ska må bra. Det är det viktigaste. 

Loser nej

Inte avslöja hemligheter om folk. Inte skvallra. Men berätta om sig själv. Jag hängde ju ut vissa. De blev ledsna och jag fick dåligt samvete. Förlåt! Jag behöver tänka över saker och ting. Jag ska ha det bra. Folk tar sig råd. Tror inte på det där. Om man är hemlös så skaffar man sig ett par snygga jeans ändå. Sen kanske en massa hemska saker hände i hennes liv så hon blev så. Men ekonomi kan alla fixa. Vill man knarka så gör man det. Jag hatar trasigt. Jag vill bli av med skitmedicinerna. 

lördag 28 december 2013

Vägen ut!

Jag har köpt in mig hit betalat alla mediciner. Dam dam dam freepass. Bom bom mediciner från Apoteket. Det ackumelerar och så poff så blev vi av med henne. Men jag tänker köra runt avgrunden. Vroom. Jag ska igenom och ut! 

Problem

Fan alla är galna. Utmaningen nu är att se  till jag mår bra! Må bra! Vill ha jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån. Jag ska klara detta också! 

Skattet

Men vill de förstöra du måste försvara dig. Most people suck! De hittar en öm punkt så måste de in med kniven. Går iväg och garvar! I Stockholm har alls så stora egon så de bryr sig inte. Vänd på det. Första intrycket du har rätt. Han är så! Nej du har rätt han är så. 

Kapabel

Så kul ska ni inte få! Jag kommer göra mig så ointressant det bara går! Jag kommer komma med mitt samhällsteam. Lite svårt att rå på mig då! Jag tänker leva mitt liv så bra jag bara kan. Vill ni mig illa? Svar ja. Jag försvarar mitt liv! Jag är kapabel till det! 

Ruta

Jag vet precis hur jag ska göra sitta här tills jag mår bättre. Jag ska må bra! Jag hittar nog min väg ut! Jag har hamnat i en maktgrej. Från ruta till ruta. 

Jävlarna II

Det skulle vara så här! Det ordnade sig tillslut. De är flera stycken. De är besatta av okänd anledning. Det var inte pga av det eller det. Det bara blev så. De är sjuka i huvet. Jag känner när de närmar sig. Jag tänker inte låta dom förstöra mitt liv. 

Jävlarna

Jävlarna vill förstöra mitt liv. Hell no säger jag bara. Jag ska minsann försvara det. Var det än dyker upp. Jag ska hacka dem i småbitar om det så behövs. Alla vet detta. Ingen hemlighet. Jag måste plocka ihop mig själv! Ordentligt. Jag har blivit superstark! Jag är en fighter! 

Mysigt!

Ska fixa det skönt och mysigt! Hatar trasigt. Min förra iPhone försvannn på ett mystiskt sätt men jag ordnade en ny! Jag hatar trasigt! Kör B kör! Har köpt massa böcker. Jag är som jag är. Jag ska få jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån. Det är mitt drömjobb. 

Förorten

Jag längtar hem till förorten! Cirkeln är sluten. Jag trivs i förorten! Där är lugnt. Jag ska ta ekan och ro ut i magelungen i sommar! 

Galen

Nån med utbildning kan kolla hur jag har löst det! Men jag blir alltid utskälld av folk en gång på banken. Av en kvinna som tyckte jag var galen. Jag gör på mitt sätt. My way! Jag är fan myndig och tar ansvar. Alla har olika ekonomier. Så länge man inte skiter i det. Blir trött på folk som är ogina och missunsamma. 

Ekonomi kul

Min släkt generationer tillbaka har varit med om krig och terror fått allt förstört! Då ska jag nog klara detta också. Ekonomi kan. Alla har olika ekonomi. Min är stor konsumtion sen out men det beror inte på den. Det är nåt annat. Betalar alltid mina räkningar   Från psyket för skiter man i det får man ännu mer problem! 

Cut

Inte så jävla bra om jag gör en gastric bypass när jag mår så dåligt. Om det hör av sig från det sjukhuset så får jag hänvisa till sjukdom. 

Dr

Doktorn tänker bara på sin karriär! Du är bara ett personnummer. Han har utbildning men lyssnar han på dig nej. Jag blev tvångsinlagd på LPT. Nu måste jag sitta här för att jag mår dåligt. Får ingen hjälp. Jag måste tänka över hur jag har gjort i mitt liv. Doktorn lyssnar inte på det örat. Han eller hon vill göra dig till något du inte är. 

Läkemedel

Gastric bypass. De är gratis i Sverige om man har ett BMI på över 40. Bara en sån sak att de är gratis. Då känner sig folk tvingade när doktorn säger att man är sjukligt fet. Jag skiter i det. Jag får väl vara fet då! Sjukligt ja men jag är inte sjuklig. Jag har högt blodsocker så jag måste passa mig men det är inget större fel på mig peppar peppar ta i trä. Har urinvägsinfektion som jag äter antibiotika mot. Litiumskiten får ni hjälpa mig av med och abilify! Var fan gömmer sig fanskapet som utvecklade dessa läkemedel! 

Fångenskap

Vet inte hur länge jag måste vara här. Men jag är på sjukhus. Jag känner hur krafterna kommer tillbaka. Jag är starkare än någonsin. Avundsjuk om du nu skulle vara det på mig. Så tänk på att jag är själv i fångenskap. Även då jag kommer hem till min lägenhet är jag i rutan. Jag har hamnat i maktposition. 

Mat

Hatar trasigt! Gillar mat. Älskar pasta och kolhydrater. Sushi jättegott! Inte allergisk mot något! Sallad gott på sommaren. Men inte på vintern då ska man ha riktig mat! När jag kommer ut härifrån så ska jag nån gång gå på indisk restaurang. Palak Paneer är gott. Farsta centrum. Kanske inte finns där! Eller jo allt finns i Farsta Centrum. 

Jubel

Dyrt och billigt är bara termer. Billigt billiga skor. Vem vill gå i billiga skor. Vem vill ha trasiga kläder. Alla får ihop sin ekonomi men du måste ta makten över ditt liv. Inte låta saker och ting hända bara sådär! Jag. Känner mig som en jubelidiot. 

Stark

Har inga kompisar. Jag sitter här på psyket. Alla bara men du är ju bipolär! Ja på pappret men jag tror jag är för stark. Behöver inga mediciner. Jag har fått kraftiga biverkningar. Har svårt att ta hand eom mig själv. De vill hålla kvar mig här och ska göra mig till något jag inte är. Jag vill bli frisk från galenskapen. Bli mig själv tigen. Jag hatar att svälja litiumet. Mina beskyddare vet vad som sker. De håller på mig. De kommer hjälpa mig att bli fri så att jag mår bra! Bara att stå på sig! 

Skriva

Skriva! Talar inte men skriva kan jag! Tänkte på en sak i gubblitteratur hur han beskriver hennes utseende ofta långt och utförligt. Hon kom in som med håret blött och liknade en våt katt! Säger ju mer om honom! Hur jag beskriver mig själv. Jag är stark stor som ett hus. Det låter fint. Gubben är ju dum om han säger nåt om mitt utseende. Ja eller rolig för den delen. 

Hålla modet uppe

Jag ska må bra! Jag ska fixa detta. Jag ska klara mig. Jag ska försöka trivas hemma med mig. Det blir en utmaning! Cynisk nej men jag är ganska bra på att visa smärta när jag ser en mor och dotter på stan. Jag försöker hålla modet uppe fast det är svårt. Hålla modet uppe! 

Begåvningen

Begåvningen var det jag fick av Gud! Kursen i performance var det bästa med hela skolan i New York. Jag är trött på skolan. Klar med den! Nu vill jag arbeta men jag kanske måste sitta i skolbänken ändå! Men det ska bli kul att göra nåt annat som omväxling. Kom på mitt eget självbedrägeri! Jag kan ju fan göra   vad som helst! Inga kompisar dock. De finns inte. De bryr sig inte!

Stoltheten

Jag måste dock rucka på stoltheten jag medger att jag har fått många biverkningar av medicinen! Inte så trevliga sådana. Hjälp mig att bli av med den här jävla skitmedicinen! Men jag får vård för jag har blivit sjuk. Jag måste ta emot vården! 

Jojo

Psyket vill göra mig normal. De har utbildning. De studerar mitt beteende. Jag måste spela med. Måste kämpa. Jag förstår varför jag är här. För att jag ska tänka igenom saker! Skapa ett fint hem. Så att jag trivs. De vill hålla kvar mig här så länge som möjligt! De ska göra och göra! Lämna mig ifred! 

Dröm

Hämnas inte. Nej. Det är meningslöst. Jag inser att jag inte är så bra på att ta hand om mig själv. Får göra som de säger. Fokusera på de positiva egenskaperna. Hon är också begåvad men har ett annat sätt att sköta sin ekonomi. Jag känner inte henne men hon har också problem. Vi möttes i en dröm. Hon sa det hon tänkte på och jag var tyst! För vi har olika personlighet. Jag säger inte! Det är min personlighet! Ordet är fritt! Det är mycket jag inte förstår mig på. Men jag har utbildning. Drömjobbet ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån! 

Trasiga och knasiga

Ja men ni har ju fördomar mot psykiskt sjuka. Ni tror att vi bara är trasiga mähän. Men det är inte sant. Vi kämpar och kämpar för att inte gå under! Vi är superstarka. Jag ska fan bygga upp mig själv om nån jävel lägger krokben så reser jag mig och borstar bort skiten. Vänder mig inte om! Går framåt!

Ute

Alla har olika uppfostran. Vi är olika. Alla ser olika saker ute! Det är det som är så fint! När du går ut är du sedd från alla håll och kanter. Du är älskad det är alltid nån som ser dig för den fantastiska person du är! 

Livet

Rätt och fel finns inte. Det betyder nånting. Alla har problem. Har inte läst en tidning. Vill hjälpa på det sätt jag kan! 

Göra

Behandlad som skit av killar! Inte fått ett skit. Har byggt upp allt själv. Köpt in mig i det låsta rummet. Jag är här för att jag mår dåligt! Nu måste jag hitta en väg ut. Målet! Trivsamt hem! Sen jobb. Du får ingen jävla hjälp. Du blir nerdrogad! Jag hörde rätt. No friends. Paid friends! Ingen paid husband i framtiden. Vill bara att det ska synka och att vi ska gå iväg som ett par. 

Må bra

Ska må bra! Ska må bra! Bygga upp mig bit för bit! Kan ni snälla hjälpa mig av med    Medicinen! Måste tänka över saker. Ska bara göra saker för mig själv. Inte gå eller ha fest. Bara må bra! Psyket är bara intresserade av att göra. Litiumnivån är låg! De pumpar in mer och jag söndras. 

Bea

Nä men det finns jättebra människor inom alla yrkeskategorier! Jag föddes med en begåvning. Det var min lott in life! Jag vill ha ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån. Vara en i ett stort gäng. När de är fest har jag trollat fram en låda henkel trocken till alla! Då säger de men bea du behövde inte. Vi tycker om dig ändå. 

Nedbruten

Erfarenheter kallas. Jag är här för att jag behöver tänka över ett och annat! Ska fokusera på ett trivsamt hem. Det blir min största utmaning. Baka bullar. Laga pasta vongole för att jag vill och kan. Låt inte en jävel få sabotera ditt liv. Jag vill må bra!!! Livet är dancefloor och jag är dj! Fokusera på hans och hennes positiva egen skaper. Du kom till jorden för att överleva bland miljarder andra. Du är fantastiskt bara som du är! Du kan klara vad som helst! Torka tårarna! Become WHO you are. 

Haha

Amerikan i korthet- jag är så bra! Svensk i korthet- jag är inte bättre än nån annan. Jag fick lite av USA i mig när jag var där! Så jag är väl ett mellanting! 

Begåvningen

Begåvningen var det jag fick. Moral har jag. Betala alltid. Ingen gratislunch i denna världen! Hatar trasigt! Hatar! Tystnadsplikt håller jag på. Arbeta tycker om. Inte köra utan körkort även om jag kan köra bil. Körkort får jag ta sen när omständigheterna är annorlunda. Viktigaste i livet är väl inte att ta körkort. Jag är bra på att använda mig utav de kommunala färdmedlen. Längtar tillbaka till USA där jag ska få jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån. 

Hel

Det är tråkigt här. Jag fick begåvningen! Hatar trasigt. Nu ska jag bara göra saker för mig själv! Bygga upp mig själv bit för bit! Måste ta medicinerna. Trots att jag blir sjukare av den. Men när jag kommit ut på andra sidan kommer jag komma i mål! Jag får skaffa boendestödjare och sånt! Bara bli hel! 

Bloggen

Bloggen är min enda kontakt med omvärlden just nu. 

Drama

Haft det så jävla svårt. Jag blev så superstark! Begåvningen har jag i varje fall. Det är rent ut sagt förjävligt! Jag var ute på permis idag. Köpte två paket cigg och en flaska mineralvatten. Teater. Dramaten-psyket hej! Båda platserna har jag varit på! Mycket! 

Rutan

När jag mådde dåligt jag vet inte vilka det var som kom och gick. De vill ju ta chansen. Är ingen läkare eller nåt sånt men män är ju helt annorlunda och kvinnor är av ett annat kön. Inte kiss and tell. Det är taskigt! Ska inte göra det mer! Jag har inte haft några förebilder! Jag blev så här! Jävlarna. Kommer hacka er i bitar. Ni vill förstöra mitt liv men det kan ni inte. Jag är skyddad av rutan! Kan ni förlåta mig? 

Hatar trasigt

Hatar trasigt. Gillar helt och rent! Ska sträva efter att fixa det rent och snyggt i mitt liv! Trött på sexismen. Vad vet jag om honom. Han kallar mig gratishora! Då jagar jag honom genom parken. Ta fram kuken då. Det är gratis! Ditt jävla as! Då ser han plötsligt ut som ett spädbarn. Snälla gör mig inte illa! Nej men sluta trakassera folk du inte känner. Gör något utav ditt liv! 

Problem

Folk har problem!!! Jag har som sagt dåligt samvete över att jag hängt ut vissa! Hoppas ni kan förlåta mig. Ska man skriva måste man skriva om sig själv. Jag är vid en punkt då jag känner mig jävligt förbannad och frustrerad. Jag hatar trasigt. Vill bara ha lugn och ro. Du är kvinna världen är konstruerad efter en manlig princip! Rock! Hip hop! Bröl! De kvinnliga rösterna kommer inte fram! 

Press

Det är en så stor press på en idag! Man ska göra karriär som 12 åring redan och utseendehetsen börjar redan på dagis. Folk orkar inte! Jag som är 33 börjar lämna ungdomen men jag har regrederat till ett barn som måste kläs och nästan matas för att jag blev helt psykiskt nedbruten av alla motgångar och skit. Men jag ska klara det! 

Förändra!

Gör något som förändrar ditt liv! Gör något som förändrar ditt liv. Du förtjänar att må bra och ha det bäst! För mig har det varit sju svåra år! Men jag vet nu äntligen vem jag är!!!! Tänker fan inte ge upp! Jag tänker hålla huvudet högt. Det var begåvningen som räddade mig! Nu sitter jag i fångenskap. Men av en anledning. Jag har blivit förgiftad av läkemedelsindustrin. Jag behöver hjälp att komma ur det. Drömjobbet är jobbet jag aldrig får sparken ifrån. Då kommer mitt liv bli bra! Jag sitter här av en anledning och behöver tänka över saker som sagt. Haha! Loser nej. Tänker fan inte ge upp! Nu måste jag svälja min stolthet och låta vårdpersonal ta hand om. Mig. Det får fan inte vara såhär. Folk mår ju fan inte bra! De får ingen jävla hjälp! De bara stängs in i låsta rum och fastnar i systemet! 

Vad menar?

Trasigt hatar. Behöver hjälp att vänjas av med dessa mediciner. Men så länge jag sitter i min fångenskap måste jag äta det dom ger mig! Jag måste samarbeta. De resonerar som så här. Du måste äta medicinen för att tänka på dina anhöriga. Vad menar? Ska de inte hjälpa mig för att jag mår dåligt? Eller? Det är ingen som pratar med dig du måste spela med och vara stark. Begåvningen var det jag fick. Inga vänner jag har. Pappan är den enda som bryr sig! 

Dröm

Drömjobbet är jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån! Man får ingen hjälp av samhället! Du blir bara nerdrogad! Jag gick upp 100 kg och höll på att tappa tänderna. Det är ju ett tecken på att nåt är fel! Hatar trasigt! Vill ha hjälp att vänjas av med dessa mediciner! 

Intressant

Ekonomi är intressant! Alla har olika ekonomier. Fan vill man ha nåt så tar man sig råd. De har alla kapacitet till! Gillar inte missunsamma och snåla människor! Patalogisk snål som skriker när han skiter. Men det finns ju en förklaring till att han blev så! Jag blev såhär! Det har varit svårt men det var så förjävligt att jag bara av det blev superstark. 

Jobbet

Jag ska ha jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån. Nu är jag här på psyket för att jag behöver tänka över vissa saker! Varför ska jag betala för folks tid. Självförtroende och självkänsla fick tillslut! 

fredag 27 december 2013

Tjog

Minns en dag då jag mådde asdåligt! Hörde bara tjog tjog. Hon är tjog. Det betyder nåt att jag hör det. Jag har alltid varit tjog. Det ska vara så! Mitt eget självförakt hånler mig i anletet. 

Näven i bordet

Vill de kontrollera dig stå på dig! Du får vara tuff i förhandlingar! Jag är myndig och är full kapabel till att sköta min ekonomi. De ska inte komma och ta över ditt liv. Du måste ta makten över ditt liv. Var klar och tydlig! Jag behöver hjälp med detta och detta men inte detta! Jag vill inte att nån gammal runkgubbe ska förvalta mina pengar. Det kan jag fan sköta själv! 

Stronger

Jag är stark och begåvad! Det är begåvningen som har hjälpt mig genom svårigheterna! Jag ska klara mig igenom detta också! Jag har en märklig förmåga att dra till mig saker! Begåvningen var det jag fick! Hatar trasigt! Är dålig på att städa! 

Livskris

Är i en livskris. Har inga vänner. Problem med sånt. De utnyttjar mig ofta för att de märker att det går! Jag måste bygga upp mig själv ifrån början! Vill ha ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån. Ni får hjälpa mig av med dessa mediciner. Nu är jag i fångenskap för att jag ska tänka över saker och ting. Det är inte det att jag är bitter men jag känner mig helt nerbruten av allt som hänt! Ska bara ta det lugnt. Skaffa boendestöd! Normal kommer jag aldrig att bli. 

Mitt liv

Inget får förstöra mitt liv. Men just nu är det svårt! Får acceptera att det är så här. Folk dömer efter utseende och jag med men jag försöker fokusera på det positiva. Kommer alltid klara mig. Jag blev superstark! 

USA

Vill tillbaka till USA! USA blev nyfikna när jag kom med flyget för 14 år sen. De kan inte glömma mig! 

Starkare

Mens world bold girl! Rykten folk fantiserar ihop vad som helst i sina twisted minds. Inget att bry sig om. Jag vet bara att jag är stark. Jävlarna kan brinna upp och självantända. De försöker kväva mig i sömnen! Men de kan inte släcka lågan av liv. Jag tänker fan! Ja vad tänker jag. Må bra inte låta någon eller något förstöra mitt liv! 

Superstark

Du är elak du hittar en svag punkt så kniv in! Jag har gott om erfarenhet. Tycker själv att jag kommer rätt långt med mig själv! Inte för att skryta. Men jag blev superstark! 

Makten

Jag blir så jävla förbannad! Ta makten över ditt liv låt inte saker bara hända! Folk har problem! De bär på en massa saker! De mår inte bra men du får ju fan ingen hjälp de bara drogar ner dig och du förgiftas! På andra sidan horisonten ligger jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån! Måste bara kämpa mig ur denna fångenskap! 

Inte dö ung

Arbete och sysselsättning kommer det alltid finnas. Jag kommer dock alltid vara ledsen. Vill bara må bra. De som söker hjälp är starka. Jag vill bara bli av med den här skitmedicinen! Jag ska runt avgrunden. Runt den. Vill inte dö smällfet och inte få plats på en bår eller vad det heter! Jag ska runt på andra sidan! Gå ut och andas in den friska luften! 

Fighter!

Ja men gå inte på en fest om du inte är bjuden! Nu sitter jag här för att jag ska tänka över saker och ting. Må bra! Tror inte att medicinen är lösningen. Bara att bita ihop. Stå på sig! Ge inte upp nu Bea! 

Giftet

Ut kommer jag ju förr eller senare! Jag måste bara må bra först! Skaffa boendestöd. Lagom lugn rytm. Förlåt alla som jag har hängt ut en en gång. Har asdåligt samvete. Jag har blivit sjuk av medicinerna. Måste stå på mig. Giftet måste ut! 

Skriva

Ja men ska man skriva så måste man skriva om sig själv! Annars kan man ge fan i det! Jag vet att jävlarna vill förstöra mitt liv. Men då ska jag fan försvara det! Min död är långt borta! Jag ska ha jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån!! Jag är superstark och en superfighter! 

Universe

Hatar trasigt! Gillar helt. Även om ingen älskar mig så skiner universums kärlek upp genom mig. Jag är betydelsefull. Kommer kämpa tills jag inte finns längre. Min död är långt borta. Jag ska runt avgrunden och komma fram till det jag kom till den här världen att göra. Jag är stark och begåvad! Men giftet har ätit sig in i mina organ. Jag behöver fan hjälp att vänjas av med den här skiten! 

Blev såhär!

Begåvningen var det jag fick. Har inte haft några förebilder. Jag blev såhär. Försök inte ändra på mig! Tycker inte om ogina och missunsamma människor. Om jag vill äta skaldjursplatå på krogen med ett omaka sällskap låt mig göra det. Jag betalar alltid för mig! För jag har moral! Körkort har jag inget än. Det kan jag skaffa sen! Jag kan köra men jag skulle aldrig köra utan körkort. Läser andra bloggar. De lottar ut nån värdelös skitgrej för ingenting! Jag kastar pärlor för svin. 

Verkligheten

Måste må bra! Känner mig arg och förtörnad. När jag mådde som sämst och var ute och sprang på natten så öppnades bildörrar och folk dök upp som småjävlar i varje buske. Jag hatar trasigt! Tycker om helt och rent och lugn och ro. Men jag är i kollisionskurs med verkligheten. Men jag ska runt avgrunden! Komma ut och landa i det jag  kom till den här världen för att göra! Jag är Highly intelligent! Begåvad och stark. Men det är ett helvete att leva med mig själv! Jag kommer aldrig att bli glad! 

Tår

Grät på läkarmötet. Läkaren bra! Lyssnande. Föregående läkare var förjävlig. Han satte den ena skräckinjagande diagnosen efter den andra då tror man ju på det själv. Att man är galen. Jag är ledsen. Giftet måste ut ur min kropp. Jag har verkligen varit på botten- sjukskriven. Men fan tänker inte ge upp. Jag ska klara detta! Må bra! Sätta ena foten framför den andra! Vila. Medpatienterna är starka de är äkta och berättar om sig själva. Tur att man har sin begåvning. 

Emotion

Avundsjuka är meningslös känsla. Se till det du har! Jag sitter inlåst på psyket och ingen bryr sig. Begåvningen var det jag fick sen var allt annat förjävligt! Kan skriva. Denna blogg har varit min ventil! Free world! Ordet är fritt! Nu ska jag se till att jag mår bra! 

Drömjobbet

Jobbet jag aldrig kan få sparken ifrån det är drömjobbet! Har du ett jobb gör du massa fel och de kommer att säga till för det är ett jobb! Jobbigt annars skulle det aldrig kallas för jobb! Men de tycker att jag passar där! Jag är där av en anledning! Det värsta du kan göra är att ignorera människan! De bryr sig! Jag har självkänsla och det kommer bli så! 

Stark

Jag var tvungen att gå igenom det där med psyket för det var så mycket som hänt som dök upp. Det har varit sju svåra år! Men det har ordnat sig. Jag blev superstark och en riktig superfighter! Kommer överleva även detta. 

Don't cry

Jag inser nu att jag har haft en massa fester och bjudit folk för att jag är så ensam. Jag är själv. I nöden prövas vännen. I familjen är jag den oregerliga som inte lyckas med något. Jag vet bara att jag är begåvad och stark! Jag ska få ordning på mitt liv! Banne mig! Vill bara må bra! 

Begåvning II

Begåvning du behöver inte dyraste kameran! Du kan ta den billigaste. En engångs! Kunskapen jag fick var surt förvärvad!! Inte slänga bort den! 

Inte dum

Ja men vadå varför ska man alltid känna att man gör nåt jävla fel. Är inte dum om nån säger dra åt helvete så går jag! 

Begåvning

Det blir så! Ju! Nästa gång jag köper undervattenskamera ska jag fota i badkaret. Självporträtt! 

Vatten

Blir så trött. På myndigheter! På läkare ja allt. Nu mår jag lite bättre. Träningskortet går ut den femte. Inser att jag inte kommer kunna träna där innandess! Tränande Max 10 ggr där förra året. Jag köpte det för att jag fick panik över att jag var så fet! Sen trivdes jag inte där. Blev utslängd en gång för att jag fotade under vattnet. Förlåt. Jag borde ha fattat. 

Liv

Tag makten över ditt liv. Vänd på det. Du är fantastisk och bra på så mycket. Har så otroligt mycket kapacitet. Mår du dåligt. Då är det något som är fel. Gör något som förändrar ditt liv! Lösningen kan vara superenkel. Som att bara äta mat som du gillar och röra dig på ett sätt som passar din kropp! 

Tips

Tips när det är svårt! Fokusera på personen du har framför dig! Dennes positiva egenskaper! 

Fokus må bra

Nu är fokus att må bra! Fokus att må bra! Samtal med läkare då måste jag stå på mig! 

Pärleportarna

Du lär dig något nytt varje dag! Härinne får man aldrig vara ifred! Får vara ifred i paradiset! Det är långt kvar tills man får stiga genom pärleportarna! Har inga kompisar! Folk har så mycket problem! Det betyder något de vi håller på med! Erfarenheter kallas! Nu måste jag fokusera på att må bra! 

torsdag 26 december 2013

Vård

Får vård. Man är en idiot om man inte tar emot vården! Men jag är ju människa ingen robot! Jag känner en massa saker inombords. Måste ta emot hjälpen ändå! 

Sviken!

Känner mig sviken. Ingen bryr sig! Alla bara skäller på mig. Jag behöver sitta här och tänka över saker! Begåvningen var det jag fick! 

Låsta rummet!

Jag har köpt mig in i det låsta rummet! Men jag hittar nog en väg ut! Ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån. Yeah! De guldlockiga talade till mig i en dröm. Nu fokuserar jag på att må bra! Hur nu det ska gå! Var lycklig som barn men sen blev allt ett helvete. Måste få hjälp att vänjas av med de här jävla skitmedicinerna. Är arg och framförallt ledsen! Vuxendagis. Jag vill bara bli frisk! 

Moral

Moral har jag. Inte köra utan körkort. Inte smita från notan! Vill bara må bra! Är så trött på att vara på detta vuxendagis! Men jag mår ju dåligt! Det är därför jag är här! Hatar trasigt! 

Bra!

Det kommer alltid finnas arbete och sysselsättning! Alltid! Jag ska överleva detta också! Jag mår lite bättre! Rätt och fel finns inte. Det betyder något! Jag ska nu koncentrera mig på att må bra! 

Utbildning

Jag har utbildning. Han måste se henne naken! Han måste! Han blir lugn då! 

Må bra!

Jag blev så här! Gillar mat! Det är väl förjävla bra att maten är god och smakar! Varför ska man vara något man inte är! Tycker inte om att äta en massa dålig mat. Mår bra av att äta bra mat! Som är välbalanserad. Ska satsa på det. Men det är inte så lätt att gå ner i vikt som folk tror! Jag ska satsa på att må bra! 

Paid!

Amen okej jag har levt. Mycket erfarenhet. Massor! Nu ska jag runt den här jävla avgrunden! Speed speed runt runt jag kommer komma ut tusen ggr starkare på andra sidan. Varför ska jag betala folk för att vara med mig. Varför? 

Ett

Inte för att jag är så bra på att dricka sprit. Jag hatar trasigt!! Vänd på steken! Ta makten över ditt liv! Ditt liv är fantastiskt på sitt sätt! Om det är svårt finn förtröstan och du som har det lätt du kommer råka ut för nåt hemskt förr eller senare! Livet är så outgrundligt fantastiskt        Vindlande och underbart! Alla är ett! 

Disco

I Stockholm har folk så stora egon! Ingen bryr sig. Konstnär i media image image image! Det är ju fan inget kul att gå ut på krogen!!! Folk bara står där! Begåvningen var det jag fick. Sen var allt annat förjävligt! Fan när jag kommer ut från psyket ska jag korka upp vodkan när personalen har gått och dansa naken. Ljussätta ett disco! Skiter i om nån glor från huset på andra sidan! 

Parfymen

Om jag köper en parfym så betalar jag ett pris! Det händer saker i ekonomin under. När jag har lämnat affären! Visst har jag syndat som tonåring men jag har nu ett gott rykte att jag alltid betalar för mig. Det är viktigt. Visst är konsumtion dåligt för miljöförstörelsen men det vet jag att andra fixar med sina existenser. Det betyder ju nåt det vi håller på med. Alla lever olika liv! 

Mat

Ja men jag ser ut och är så här. Hatar när folk försöker ändra på mig. Loser nej! Det blir såhär lite dumt upplever jag. Jag ser ut såhär. Vill inte bli vegan eller raka av skallen bara för att det ger mer cred i någons bok. Jag tycker om mat! Hatar trasigt! 

Råd!

Ekonomi! Det är lätt om man har the hang of it! Grundregel. Du kan inte skita i det! Du måste skicka signaler inom systemet. Så om du har köpt och inte kan betala hela summan så lägg en mindre summa. Förstår inte varför folk blir så upphetsade av pengar! Det är likvida medel. Alla har olika ekonomi. Min är konsumtion sen out. Hatar att bli uppläxad då jävlar går jag alltid in och försvarar mig med motargument. Vill du ha nåt du tar dig råd. Sluta gnäll på andra som unnar sig och lever ett liv du avundas! 

Klänning från UK

Oron är som bortblåst! Känner mig lugn. Vill han henne illa så gör han det men då har han fan gjort det. Finns inte så mycket att finna fel på. Jag har sett mycket film och teater. Jag är klar med det nu vill jag ha ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån! Jag tänker fan inte ge upp. Utmaningen nu är att jobba med mig själv. Tänka på vad jag äter utan att banta. Gillar att röra på mig! Gå. Dansa! 158 kg. Man får inte vara fet i Sverige. I USA har många volym som jag! Svårt att hitta kläder och folk stirrar här! Jag får beställa kläder från utlandet! Väntar på en klänning från Uk. Jag tycker det är roligt med ekonomi. Spel förstår jag mig inte på. Mycket jag inte förstår mig på! Men alla vet att jag alltid betalar! 

Mod

Jag måste runt avgrunden! Runt den jävla avgrunden! Vill inte jobba med underhållning utan göra något där jag gör    Nytta med min kunskap erfarenhet och framförallt mod. 

Stark

Man måste vara stark när man är på psyket. Det är segt. Gör som de säger. Men man blir ju arg och kränkt för att man är människa! Jag blev arg skrek och skrek när jag kom in för att jag bara var så arg. Jag mådde så extremt dåligt! Nu får jag åthutningar och tillrättavisningar. Fast de är bra. Jag försöker samarbeta. Men jag har ju fan rätt att bli förbannad för jag är ingen jävla robot! Så ska man göra så ska man inte göra! Det får inte vara såhär! Jobba när man är sjuk. Det finns ingen logik. Allt är helt uppbrutet. Ingen hör vad någon säger! Det är tyst. 

Systemet

Underläge sparken. Underläge sparken! Vill ha ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån. Jag är inte så spännande och intressant! Måste göra! Det är det enda jag vet. Nu mår jag inte bra. Vill må bra!! Jag är arg och frustrerad och det känns förjävligt allting. Jag vill vara lycklig. Bli det nån gång. Känns som jag bara kör huvudet i betongen. Men jag ska runt avgrunden. Det är nåt allvarligt fel på hela systemet! Inte människorna. Systemet! 

Självförtroende

Alla är superbra på en massa saker! När en människa inte mår bra har hon trasiga kläder och doftar kanske inte så gott! Jag är här för att bygga upp mig själv igen! Kläderna är rena. Men jag har fått många biverkningar av medicinen. Vill ej gå in på detaljer! Men jag har fått behandling för urinvägsinfektionen t ex. De kollar blodet. Etc! Viktigaste är att man mår bra. Att jag är tjock är mitt minsta problem just nu!! Jobbigt att hitta kläder som passar! Många stirrar. 

Kris

Nej, jag ska klara mig igenom denna svårighet. Utmaningen ligger i att hjälpa mig själv i detta krisläge! Samarbeta med personalen. Göra som jag blir tillsagd. Komma ut som frisk på andra sidan. Stark och begåvad är jag. Men jag är i kris just nu. Jag vill göra något meningsfullt av den tid jag har kvar! Vänner ska inte kalla en fula saker och man ska inte behöva betala för deras tid. Har inga vänner. Arbeta vill jag i ett stort gäng då de tycker att jag passar in bland dom. 

Den sjuka primadonnan

Du lär dig något nytt varje dag! Jag behöver tid att tänka över saker. Fel och brister jag har såklart! Personlighet jag har såklart. Jag lever! Min död är långt borta! Jag ska fan klara detta också! Enda person som bryr sig är pappa! Har inga riktiga vänner. Är bra på att göra så ge mig då ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån! Fick naglarna målade och en advokat kom in i rummet. Jag sa att de kunde lägga ner målet! Haha livet kommer med överraskningar! Jag har makten över mitt liv! Jag ska bli frisk! 

Ode

Allt det här har jag byggt upp själv. Tänderna trasiga betalade nya med arvepengar. Jag har ätit mig till varenda kilo men det är inte gott. Jag kommer aldrig bli glad. Jag kommer alltid vara ledsen. Behandlad som skit av killar. Jävligt besviken på det jag fick. All den jävla kärleken blir lycklig vem det nu är. Jag orkar inte leta efter den. 

Sjukhus

Jag har rätt att skriva om mig själv. Just nu på psyket. Mår inte tip top bra! Det är ansträngande att sätta ena foten framför den andra. Walk of life. Svälja stoltheten och bli omhändertagen. Har duschat. Tvättat kläder. Är på sjukhus för att jag just precis är sjuk!!!! Alla människor som blivit sjuka vill bli friska! 

Problem

Folk har problem! Skenet kan ju bedra! Ekonomi kan alla fixa. Alla har olika ekonomier. Men de har problem. Du klarar vad som helst. Krisen gör dig starkare. Du måste igenom det! Vissa har det lätt och andra svårt! 

Free world

Free world. Man har rätt att uttrycka sig. Skriva om sig själv. Inte namn inte skvallra och inte avslöja hemligheter. Förlåt vill jag säga till de jag har hängt ut. Har bättrat mig. 

Läkarn

Hos läkaren är du bara ett personnummer. Det är en vägg emellan. Du vet inte vad han tänker på! 

Syssla

I Sverige är alla rätt så välutbildade. Även jag. Pluggat på universitet dock ej tagit ut nån examen. Vill ha ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån! Det ska jag ha för att det ska vara så! Aldrig mer låtsasjobba eller jobba gratis. De ska tycka att man passar in bland de människorna och att vi är på väg mot samma mål! 

Hel

Vägde 158 kg sist. 173 cm lång. Svåraste graden av fetma. Men trots omständigheterna ganska frisk. Måste fokusera på hälsan dock. Duscha äta tvätta städa. Skaffa boendestöd. Nog ingen bra ide med gastric bypass med tanke på att allt är så kaosigt runt omkring. Hatar trasigt. Älskar helt. 

Superfighter

Nu kör jag. Bara att köra på så kommer jag runt avgrunden. Svenska vårdsystemet. Du betalar dig in i ett låst rum. Visst jag mådde dåligt men jag upplever att läkarna inte lyssnar på mig. De bara kallar mig det ena och det andra.  Jag har provat lite av varje av det som finns i läkemedelsindustrins gottepåse. Nu mår jag skitdåligt. Verkligen bajsdåligt. Jag sitter här av en anledning. Har blivit smällfet. Oj oj oj vad jag har lärt mig om människors förakt genom att gå omkring med en kroppshydda som mest vägde 170 kg. Det är bara att stå på sig. Nu är det så illa att jag måste sätta ena foten framför den andra. Men jag ska klara det för jag är en riktig superfighter!!!

Var glad

Vad är det med Sverige och pengar!? Du kan bli miljardär men ändå är du människa och måste tampas med livets realiteter. En gubbe som sitter på ett jättekapital han har också problem!! Han känner sig kanske ensam ibland. Har tråkigt. Eller glad har roligt med hans rika kompisar. Någon som är luspank kanske har fantastiska vänner och är lyckligt gift. Var glad över det du har! 

onsdag 25 december 2013

Min ekonomi

Min ekonomi i korthet! Constantly out of money. Det beror inte på konsumtionen det är nån maktgrej. När jag kom in på hispan så oroade jag mig jättemycket för att inte hinna betala räkningar i tid. Nu har jag styrt upp krisen och allt betalas ut efter helgerna. Skönt! Nu kan jag må dåligt ifred. 

Kris

Verklighetsbilden känns helt uppbruten. Det betyder något det vi håller på med. Jag vet bara att jag är stark. Är i en livskris. Vad ska jag göra av mitt liv och när kommer jag på det? Viktigaste just nu är att jag mår bra. Vill bara må bra. Jag vill leva inte dö. Du dömer mig efter hur jag ser ut men du vet inte vem jag är! 

Skriva

När man skriver måste man berätta om sig själv. Det känns ju inte så jävla bra att avslöja hemligheter om någon annan. Jag står för det jag skriver även det som ibland bara låter dumt. Jag sitter inne på psyket för att jag mår dåligt. Det är inte lätt eller enkelt att vara här. Man måste samarbeta med alla och vara stark. Oklart när de släpper ut mig. Lär ju få fet sjukhusräkning sen men om det är nåt jag kan så är det ekonomi så jag löser det. Inte så bra på att ta hand om mig själv. Jag får svälja min stolthet och inse att andra måste klä mig och ta hand om mig just nu. 

tisdag 24 december 2013

Beröm

Allt konstnärligt är svårt. Man får inte beröm. Jag vet bara att jag föddes med en begåvning sen var allt annat förjävligt. Jag hoppas bara att jag stegvis mår bättre. Att de lämnar mig ifred. Att jag får göra det jag kom till den här världen för att göra. Personlighet. Säger inte bra på att göra. Vill bara göra något meningsfullt av den tid jag har kvar. 

Bättre

Trött. Känner mig fortfarande nerdrogad. Det var julmat med alla. De flesta är äldre. Vill inte hänga ut någon. Viktigt! Alla mår asdåligt. Jag är inte typen som tar mitt liv. Skulle jag göra det så skulle det vara detsamma. Jag skulle inte ha lärt mig något. Evighetssymbolen forever and ever. Är i kris. Inga vänner. Den enda som bryr sig är pappa. Vill ha ett jobb jag aldrig kan få sparken ifrån! 

måndag 23 december 2013

Intagen igen

Here we go again! Sitter inlåst på psyket. LPT. Fick jordens dödsångest och det kändes som om jag skulle dö. Larmade 15 ggr och hela teamet vällde in och stack spruta i rumpan. Inte så roligt sätt att fira jul på. Julskinkan! Försöker tänka positivt. Alla här inne mår pissdåligt. De tar en massa prover och det verkar egentligen inte vara nåt allvarligare fel. Men jag mår inte bra! Vill må bra. Känner mig nerdrogad. Vill hem och vila. Hoppas jag klarar mig igenom detta. Grejen är att man får ju fan ingen jävla hjälp. De ska bara göra och göra. Men de ser inte mig i min kris. Men jag vet bara att jag är stark. Världens bästa självkänsla och världens bästa självförtroende men jag mår dåligt. Vill må bra. Enda önskan. 

måndag 16 december 2013

Ett

Hatar läkare. Hotbilden kom in när jag var ett. Det betyder något att jag hör och inte hör. Jag blev så här. Rätt och fel finns inte. Begåvningen fick. Allt annat bara helvete. Det skulle vara såhär.

lördag 14 december 2013

Det är förjävligt.

Hela verklighetsbilden är helt uppbruten. Man har en obehaglig verklighetskänsla. Måste anpassa sig efter det här jävla samhället. Jag går till tunnelbanan. En spärr. Det är spärrat du måste igenom. Du tar fram ditt kort så vroom. Ding. Du kom igenom. Vad ska du nu. Uppför trappan. In på tåget. In på tåget nu går du in på tåget. Var fan ska du nu!!!!! Det ska du skita i. Jag ska dit.

torsdag 12 december 2013

Min utbildning

Hamnade i en psykos. Ögonen bara googlade. Jag höll på att dö i det slutna rummet. Varför ljuger man. Min utbildning var värt varenda krona.

Influens

Mår dåligt. Måste fixa skrivaren. Jag hamnade i en maktposition. Ensam mår dåligt. Inga kompisar. Det betyder nåt att jag hör att vad hon säger. Hon känner igen sig. Det är förjävligt. Vill inte gå på dopet.

måndag 9 december 2013

Insikt

Livet en fet jävla uppläxning. Så har det varit för mig.

söndag 8 december 2013

Sant

Alla lever fantastiska liv på sitt sätt. Det betyder något det vi springer runt och håller på med!!!!

lördag 7 december 2013

Fri

Psyket. Man får ju för fan ingen hjälp!!! Man sluts in i det systemet och de instängda miljöerna. Man hamnar i det stängda rummet tillslut. människan  vill  ju vara fri!!! Mår sådär. Tänker inte ge upp. Jag är. Det har ordnat sig!