torsdag 30 juni 2011

acquaintances

Åhh jag är glad på något sätt. Inte ledsen längre. Medicinen fungerar faktiskt som den ska. Jag lagade sallad med blandad seafood till middag. Den här killen jag är intresserad av, vill att han ska höra av sig lite mer. Det vore kul. Men jag vet inte, han kanske bara ser mig som en slags bekantskap eller nåt. Vad vet jag! Hursomhelst jag känner mig aningen desperat faktiskt. Jag tänker nästan på första bästa men ändå inte. För jag vill inte ha att göra med en idiot. Nej Gud vad jobbigt. Jag får ta det med ro. Det får ta den tid det tar. Kanske imorgon, om tre veckor eller tre år.

Shake it!

Jag hittade en bra träningslåt till. Den här remixen går inte av för hackor. Jäklar vad tom en tjockis som jag vill röra på fläsket när jag hör det här.

Virvelflicka!

Hej!

Jag var ute i mitt gamla barndomshem och grillade igår. Det var mysigt! Jag övningskörde dit och hem och det gick faktiskt bra måste jag säga. Det har börjat lossna nu. Det är så varmt och jag svettas så mycket. Jag kreverar. Haha. En kompis föreslog att vi skulle gå och bada men jag vill inte det. Nu ska jag till jobbet bara en och en halv timme sen är jag ledig. Jag ska plugga lite och skriva på artikeln.

onsdag 29 juni 2011

Micro macro!

Efter jobbet gick jag och en kompis och tog ett glas på "Snotty's". Det var trevligt men väldigt varmt. Jag gick hem sen och tittade på Halloween och drömde mardrömmar om Michael i filmen. Jag har faktiskt inte sett hela den förut.

Det stora projektet nu är att försöka flytta hemifrån. Jag står på kö till lägenheter. Om jag ska få en hyresrätt så måste jag ha lite högre årsinkomst så är det bara. Men om ett år så kanske det ser bättre ut. Jag funderar ju på att plugga i höst och satsar på att få en studentlägenhet. Men även det är svårt. Det bästa vore ju om man kunde flytta ihop med någon. Kanske en kompis eller om man nu mot all förmodan skulle träffa en kille. Att hyra i andra hand är ju också ett alternativ men jag vill helst ha en gen lya. Ja, det vill väl alla!

Min hårfärg har släppt lite, så det är lite flammigt. Det är ju synd. Jag gillar färgen. Igår råkade jag ragga på en som var bög, det är ju typiskt mig. Jag har ingen vidare gaydar eller vad det heter. Men homosexuella män är ju ofta så himla snygga så det är ju inte så konstigt att man tittar två gånger.

tisdag 28 juni 2011

Pepp!

Jäkligt seg idag. Ska jobba ikväll och tänkte gå och träna innan dess. Jag gick upp två kilo förra veckan. Det är inte bra. Jag måste skärpa mig nu. Det känns som jag går upp och går upp och går upp och tillslut kommer att väga typ 200 kg. Jaja det ska inte hända, jag ska äta nyttigt och träna för att förhindra detta.

Kolla in Strandflickans blogg. Hon kämpar som fan för att komma ner i vikt och som hon har lyckats genom att nästan ha gått ner 40 kg hittills. Strandflickan är min idol.

Jag läste i tidningen att tv-tittande ger upphov till vikt uppgång. Jag som sitter så mycket framför dator burken. Det kan verkligen inte vara bra i längden. Jag ska köpa ett sånt där armband man kan ha sin iphone i när man tränar. På gymmet spelar de bara Lady Gaga och det är väl verkligen inget fel med det men jag föredrar lite mer pepp. Typ den här. Hör bara basen den här shitbra för dips and chins. RIP Pierre Isacsson som omkom i Estoniakatastrofen 1994.

måndag 27 juni 2011

Boredom Boredom

Thieves in the night

Verkar som det dåliga vädret har givit med sig för nu är det strålande sol. Jag dricker kaffe ur en stor vit kopp. Jag röker också, eller inte just nu när jag sitter vid datorn men jag tycker om att dricka kaffe och röka. Jag ska ge mig på ett försök att sluta röka men jag vet inte om det kommer att gå så bra för jag älskar ju att göra det.
Det är svårt att logga in på internetbanken. Måste kolla hur mycket pengar jag har eller hur lite menar ja. Man kan ju säga att den där budgeten tyvärr sprack. Att jag aldrig lär mig.

Det gick faktiskt bra att övningsköra igår. Jag klarade att göra vänstersväng på landsväg och att backa och att läsa skyltarna och planera min körning så jag har nog körkort snart. Då ska jag söka ett jobb där det krävs körkort för jag älskar att köra bil. Jag vill ha en egen bil också men det kommer jag typ aldrig ha råd med.
Jag håller ju på att skriva på min roman och man är väl lite väl självkritisk för jag tycker det låter som min livs novell allting. Men det är väl inte bra att censurera sig själv. Det är väl bara att skriva på och skita i den inre kritikern.

söndag 26 juni 2011

Ny hårfärg


Jag färgade precis håret och så här blev det. Jag är rätt nöjd. Jag vill ha samma frisyr och hårfärg som den mörkhåriga i Mulholland Drive. Synd att man inte är lika snygg bara. Men jaja. Gud jag sov säkert i 14 timmar i natt var så jäkla trött bara. Men nu är jag fräsch och utvilad igen. Jag ska övningsköra lite samt skriva på min roman och på en artikel.

lördag 25 juni 2011

Absenthe

Drack riktig abisinth igår och blev lite väck. Egentligen var det bara pyttelite men jag kände av det ändå. Vi var först på en båt där det spelades punk. Flera band uppträdde. Jag drack en massa shots. Det var på efterfesten som jag drack det gröna giftet. På båten så försökte jag desperat att hitta ett ragg men det var svårt. Sen kom jag  på att jag nog egentligen var better off alone. Vad ska jag med ett skabbigt fylleragg till? Been there done that (but lots of regrets) hihi. Sov bara typ en timme och jag gick till jobbet idag. Det var skitjobbigt och jag höll på att kräkas men jag klarade det. Jag har bestämt att jag inte ska gå ut så mycket. Ja, egentligen är det ju bra att träffa folk men man super ju och röker så förbannat mycket när man är ute.

Tror att när jag får uppleva äkta närhet så kommer jag bara att gråta.

fredag 24 juni 2011

girlie magazine

Vet ni vad jag tänker söka jobb som? Jo frilansskribent på en tjejtidning. Det tror jag är ett jobb som passar mig utmärkt. Jag menar jag kan ju skriva inte för att skryta men det är det enda jag känner att jag är bra på. Nu ska jag skriva en artikel och se hur det går. Man får liksom en krona betalt per tecken. Jag ska skriva om hur man sätter guldkant på sin singeltillvaro.Förresten hittade jag två biobiljetter igår och jag tänkte lotta ut dom till den som hinner maila mig först. Så skriv till beatrice.wahlberg@gmail.com om du vill ha två biobiljetter så skickar jag dom på posten.

Ikväll blir det whole lot of Midsommar. Jag hade tänkt att färga håret brunt men man skulle lägga i färgen i otvättad hår och jag har precis tvättat det så jag får göra det imorgon. Jaja, håret är ju fint nu också.
Hoppas det blir kul ikväll. Glad midsommar på er alla!

torsdag 23 juni 2011

ja säger då det!

Har kommit på ett smart nyttigt recept. Istället för att äta vanlig spaghetti kan man strimla squash. Det är mycket nyttigare så gör man marinerad svamp till och kanske en tomat och basilika sås on top of it all. Jättegott!

Ska iväg och köpa cykeln nu. Vad tycker ni om min lilla budget? Ja man är ju inte direkt rik men inte urfattig heller.

Tror att jag har tappat intresset för den där killen faktiskt. Han verkar lite lame. Och det är extremt avtändande med någon som inte är intresserad tillbaka.

Budget Juli

Inkomster: 
Lön 11 000 kr 
Biljettåterköp: 2000 kr 

summa 13 000 kr 

Utgifter:

Hyra 2500 kr 
Mat 3000 kr 
Cykel 2500 kr 
Träningskort 500
Cigaretter 1000 kr 
Skulder: 1000 kr
Sparande 600 kr 
Nöjen 500 kr 
A-kassa 300 kr
Mobil:900 kr 
Övrigt: 200 kr 

Summa 13 000 kr 



onsdag 22 juni 2011

What I really want you just can't buy.

Var och fikade med allas vår Tommie X. Han är så trevlig och snäll. Han kanske eventuellt har ett jobb till mig. Vi får se man får en krona per tecken. Låter ju hur bra som helst. Nåväl jag hjälpte honom med att få träffa min pappa som är läkare så att han kunde skriva ut smärtstillande till Tommie. För kraken har en sån fruktansvärd tandvärk.

Midsommar ska jag antagligen fira på Vielle Montagne, en båt som ligger förtöjd på Södermälarstrand. Kan bli gött! Jag ska ha svarta klänningen och korsetten på mig. Nej, nu ska jag sätta mig ned och skriva.

Till sist en video med 90-tals stjärnan Alanis Morisette. Hon måste varit arg på någon när hon skrev den här låten.

tisdag 21 juni 2011

Många är kallade men få är utvalda

Så här ser det ut på min msn. Ja jag har en del tvivelaktiga kontakter där. Folk som jag inte alls vet vilka dom är och som bara är ute efter en sak. Men jag kan tycka att det är upphetsande att prata i runda ordalag men då måste man göra det med klass och finess. Därav så många blockade för de bara skriver fitta och knulla och kuk typ och det är lite väl fantasilöst tycker jag.

Tuff

Lite härdsmälta i hjärnan och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag väntar hela tiden på att den här killen ska ringa men jag tror inte att han kommer att göra det dessvärre. Jag tror inte han är så into me alls. Han försöker väl bara vara lite artig eller något. Jobbigt!

Men äsch det finns andra killar att bli intresserad av istället. De finns överallt. They are everywhere!
Helst skulle jag söka något skrivjobb. Jobba på en tidning eller så. Men jag vet inte det väl inte bara att komma på ingenstans och komma in på en redaktion om man knappt har någon utbildning att tala om.

Nä nu måste jag runda av för jag ska till jobbet.

måndag 20 juni 2011

Det som man ser

På torsdag ska jag köpa en Monark damcykel av en bekant så jag kan cykla runt i stan. Det blir ju bra! Måste bara skaffa ordentliga lås på cykeln så att ingen snor den. Jag får den för 2500 kr. Den kostade 4000 kr som ny. Kanske ska man skaffa en hjälm också.

Jag tänkte gå och träna idag också. Jag har inte tränat på en vecka säkert så det är nog bra om jag kommer iväg. Måste verkligen leta efter jobb. Det är lite panik med det. Måste ha något innan första juli och det är ju ganska snart faktiskt.

Mitt kärleksliv är ju ganska dött. Ja det finns en liten ljusning på horisonten men jag vet inte vad den personen egentligen tycker om mig. Vi får se! Jag ska inte var för efterhängsen bara.

söndag 19 juni 2011

Lofty dreams

Jag skulle haft en middagsdejt men karln bangade. Vet inte vad det var som fick honom att ändra sig. Ja det var ju tråkigt men jag tror att jag är mer intresserad av en annan kille faktiskt som läser den här bloggen. Men jag vet inte om han gillar mig. Ja vi får se. Tiden får utvisa!

Helgen har varit lugn och jag har inte varit ute på något äventyr alls faktiskt.Jag åt en phad tai igår i Norra hammarbyhamnen. That's it. Sen drömde jag att jag var bosatt i Usa och så.  Jag ska vänta ett tag med att resa till LA. Det kanske blir om 2 år.

lördag 18 juni 2011

Don't bring me down

Måste hitta ett jobb ganska omgående. Ja, det kanske jag redan har pratat om. Satte mig ned och ringde intensivt i en timme men jag fick inget napp. Jo ett ställe sa att de kanske behövde personal. Men jag är lite sent ute för de flesta har redan gjort sommarschemat.

Idag ska jag börja skriva på boken! Jag har lilla datorn som jag skriver på. Den kan man ta med överallt. Jag borde spara allt på sticka också så att jag har backup om det skulle skita sig. Om ni är intresserade kan ni få läsa utdrag ur boken. Vad säger ni om det?

Jag jobbade igår och det gick väl bra. Miss X som jag kallar henne för frågade om jag ville följa med på något slags konstperformance men jag avböjde för jag var så himla trött och seg. Gick och lade mig tidigt.  Lånade 5-6 böcker på bibblan. Bland andra två av Paul Auster. Jag diggar Paul A. Han skriver så otroligt bra.

Träffade läkaren igår på vårdcentralen och hon skrev en remiss till Gastric bypass kirurgerna. Så får vi se ifall jag kan bli opererad. Det är lite läskigt men jag tror att det är det som krävs för att något ska hända. Jag är trött på att vara fet.

torsdag 16 juni 2011

Flashbacks!!

Jäkligt seg idag. Igår var jag på festen i "Hemliga trädgården" i Midsommarkransen.Jag donerade min dagbok från 95/96 och jag passade på att läsa högt ur den också. Jag läste även för mig själv och hittade en del plågsamma avsnitt. Bland annat när jag var full på en fest och två killar försökte förgripa sig på mig. Jag hade faktiskt glömt att det hade hänt. Det var några jävla äckel som var kompisar till någon som en bekant hade träffat på en Finlkandsfärja. Bara det säger ju allt. Jag blev inte våldtagen men jag kanske kunde ha blivit om jag varit fullare. Fan vad mycket skit man fick ta i den åldern!

Tur att den tiden är förbi. Jag skrev om en massa killar också som jag var hemligt förälskad i. De vara värsta miffona. Fattar inte vad jag såg i Pontus, Andreas, Jens och allt vad de hette.

Ikväll ska jag på fest igen! Jag började prata med en engelsman på OkCupid. Han var skitsöt men jag vet inte han var lite tråkig på nåt vis och sa inte så mycket när man chattade med honom.

Här är ett par tjejer som läser högt i sin dagbok. De hette svenska flickan.

onsdag 15 juni 2011

Feed your head


Här sjunger jag "White Rabbit" Karaoke men Sara gjorde det bättre på Pims fest.

Glitter

Jag bytte namn på Okcupid till Creamontop. Det låter ju bättre än Gingertaste i varje fall. Jag köpte presenter till Petra och eftersom hon aldrig läser denna blogg så kan jag ju säga vad det är. Det blev en mascara från Helena Rubinstein och 4 pocketböcker för hon gillar att måla fransarna och att läsa.

Teen story

Ikväll är det fest igen. Man ska ta med sig sina gamla böcker från sin tonårstid så gör det en bok av den. Det låter ju festligt tycker jag. Jag kollade i min gamla dagbok från 1996 och den handlade bara om killar. Just då hade jag en faiblässe för hårdrockare med långt hår. De skulle helst ha skinnpaj med nitar och hela kittet. Det tyckte jag var snyggt. Undrar vilken sida jag ska ta med i boken och vad de andra tar med. Ah det blir intressant.

Jag ska gå och träna idag igen tänkte jag. Jag märker att jag känner mig smalare då jag tränar. Man stramar liksom upp sig och sen mår ju kroppen så bra av rörelse.

Igår övningskörde jag för första gången på mycket länge och det går lite knackigt när jag ska fickparkera och så kör jag lite över filerna i rondellerna. Men jag tror att jag ska kunna ta mitt körkort tillslut faktiskt.

tisdag 14 juni 2011

Smokey eyes

Jag körde 20 minuter på crosstrainern och blev helt slut. Det värkte i fötter och leder och det beror ju på att man är så tung. Igår kväll satt jag på Mosebacke terassen och drack ett par öl. Det var trevligt i all sin enkelhet.

Sökt jobb på Drottningsgatans hemtjänst idag och fick tala med en chef där och det lät lovande. Hoppas att jag får jobbet. Det skulle vara bra för jag får för lite timmar på den hemtjänst jag jobbar på nu.

Är uttråkad och vill att något kul ska hända. Jag mejlade lite fram och tillbaka med en kille på Okcupid men han var inte intresserad verkade det som men å andra sidan var han inte min typ heller. På tok för mager och för mycket tatueringar. Det går bort! Jag vill ha någon som är normalbyggd eller kraftig hellre för tjock än för smal faktiskt. Jag ska byta okcupid namn. Jag vill heta Hotlips men det är säkert taget nu heter jag Gingertaste. Det är lite dåligt.

Min kropp skriker efter närhet. Jag vill bara att någon ska ta i mig. Jag behöver verkligen kroppskontakt. Det var så länge sedan någon rörde vid mig.

måndag 13 juni 2011

Polka dot


Det är så härligt nu vid den här tiden på året med alla sommarklubbarna. Igår var vi på Sturecompagniets terass och ett band spelade där. Man fick spela själv på Maraccas. Det var kul. Jag hade min prickiga klänning från Evans på mig. Den jag visade här tidigare. Jag fick många komplimanger för den. Jag kanske ska köpa den svarta med vita prickar också. Jag började prata med en tjej som jobbade som sömmerska. Det var trevligt. Det är sällan man pratar med tjejer ute på krogen men hon var ju trevlig.

Jag sökte lite olika jobb på videobutiker i Stockholm. De flesta sa att de inte behövde någon men jag tänkte att jag lämanr min cv ändå.

söndag 12 juni 2011

True love will find you in the end



Det blev lyxmiddag på Le Rouge i Gamla Stan. Det var fantastiskt gott allting. Kolla bara på desserten. Den delade man på två personer. Middagen var mycket trevlig och jag mådde bra men sen bara fick jag råångest och sjönk ner i värsta svackan. Mina vänner gick till ett annat ställe för jag orkade inte följa med dit utan satt på Debasers uteserving. Jag ångrar verkligen att jag inte följde med mina kompisar för det var skitsvårt att prata med folk. Jag vet inte vad det är. Är jag helt ful och grotesk? Nej det är jag inte. Jag spanade in en snygg kille och gick fram till honom men fick tyvärr nobben. Det var ju synd. Jag  satt sen på en stol och grät lite och skickade sms att jag inte orkade med och skulle ge upp. Det var ju dumt. Jag kände så just då att jag bara ville dö men jag känner inte så nu. Det kanske bara var ett infall men jag ska ändå gå och snacka med läkaren och se om man kan reglera medicinerna.

Men så kom den här låten upp: True love will find you in the end och då fick jag värsta aha upplevelsen. Det kändes som att orden var riktade till mig och tårarna slutade rinna.


True love will find you in the end
You'll find out just who was your friend
Don’t be sad, I know you will,
But don’t give up until
True love finds you in the end.
This is a promise with a catch
Only if you're looking will it find you
‘Cause true love is searching too
But how can it recognize you
Unless you step out into the light?
But don’t give up until
True love finds you in the end.

lördag 11 juni 2011

Soulmate

Jag är fortfarande bakis. Helt sjukt. Men det är nog värmen också som gör att man blir lite uttorkad. Jag ska gå och träna nu. Styrketräning. Skönt att få använda kroppen!

Jag satte mig på Blå Lotus uteservering och tog det lite lugnt med en varmsmörgås. Det är så skönt såhär års. Värmen hettar men så kommer det en liten lätt sommarbris och fläktar och får en att rysa av välbehag.

Jag brukar klippa av långa tights till cykelbyxor för annars får jag skavsår mellan benen. Inte så kul. Jag ska sätta på mig lösögonfransarna ikväll och måla läpparna orange. Sen bär det av till hemlig ort!!

I really want to meet my soulmate. I know you're out there somewhere.

fredag 10 juni 2011

Betongkeps

Det blev en liten krogrunda igår. Mitt huvud känns som sockervadd idag. Det var nog den där jäkla sambuccan som jag hinkade i mig. Vi skulle se dramatiska högskolans dokumentärfilmer men jag gick till det här stället Londoner på Karlavägen istället. Jag satt där själv bland alla gubbar och började prata med en tjej och en kille som var trevliga. Sen tog jag en taxi till Filmhuset och gick på efterfesten för filmerna. Jag blev full, jag brukar nästan aldrig bli det. Jag ville prata med alla och var nog lite jobbig. Men jag stötte inte på nån, inte medvetet i varje fall. Sen var det snack om nåt ställe gröna gången som var ett nytt häftigt ställe vi kom för sent så vi gick till Riche istället. Roligt med Riche är att det är en sån blandning av folk, kostymsnubbar och hipsters och helt vanliga människor. Det gillar jag. Jag hade  min nya Charlestonklänning på mig och jag kände mig fin. Nån drog med mig till Spy Bar och där var det fest, de spelade en massa  90 tals hits och det var kul men jag kände mig lite gammal. Jag och Anita gick hem. Förresten tror alla att jag och Anita har ett förhållande och att vi är lesbiska. Men det gör inget. Folk får tro vad dom vill. Jag hade gärna varit tillsammans med Anita om jag hade den läggningen.

Idag ska jag till Systemet , jag har lite serious shopping to do. Sen ska jag jobba ikväll det får jag inte glömma.

Jo juste jag gick gick ju till det där mediumet och hon sa att jag hade väldigt negativ självbild och det stämmer ju. Hon föreslog terapi men jag vet inte jag har tappat tron på det liksom. Mediumet sa att jag skulle gifta mig och det var barn med i bild  kanske inte mina men någon annans. Ja jag skäms lite för att jag går på sånt där. Men jag behöver få ett annat perspektiv på saker och ting. Den jag gifter mig med ska vara väldigt kärleksfull mot mig, jag nöjer mig inte med mindre.

onsdag 8 juni 2011

Chipnodd!

Det regnar ute. Jag gjorde köttfärsbiffar med med fetaost till lunch. Det var gott! Jag sitter fortfarande och väntar på att slantarna ska rulla in. De borde komma idag eller imorgon.

Jag har inte så mycket att skriva idag. Jag ska gå och träna vid fem och senare på kvällen ska jag äta middag hos Anitas mamma. Håller på att hitta en bread &breakfast i Gagnef för jag ska åka på den festivalen den 8-9 juli.

Bloggen har torkat ihop lite men det blir bättre jag lovar.

tisdag 7 juni 2011

Yeah!! Wow wow!!

Så har man kort på SATS. Om jag har pengar kvar sedan så ska jag skaffa en PT. SATS är det enda gym jag verkligen har trivts på av alla gym jag har varit medlem på genom åren. Så jag väljer att satsa på ett säkert  kort. Jag har valt att träna på dagtid. Det kostar 365 kr i månaden. Det är 5 kronor mer än på det gamla gymmet och det blir väl inte en så kännbar skillnad i pris.

Jag låg och sov länge. Igår chattade jag med en kille. Han var trevlig och fin och jag ville gärna att han skulle komma över men han kunde inte det för han var inte i Stockholm. Känns som att begäret stiger under sommarmånaderna. Jag vill ha slane men då får man väl jobba för det antar jag. Inte sitta hemma och äta chips utan träna och äta nyttig mat så man blir snygg.

Jag ska gå till en spåtant imorgon. Jag brukar göra det kanske en gång om året för att få lite inspiration. Jag ska fråga om mitt kärleksliv och mitt yrkesliv. Förra gången sa hon att jag hade två hemliga beundrare och att jag skulle behöva välja. Den ena var kraftig med breda axlar.

På Katarinahuset idag var det massor med folk. Tror att folk mår extra dåligt på sommaren när man liksom ska må bra. Det är en sådan press. Jag har skickat iväg min ansökan till slutna vården på St: Göran. Vi får se om jag får jobbet.

Jo jag har lite dåligt samvete för det här med soc och boendestödjarna. Jag bara sket i att gå dit jag borde ju prata med dom. Det har blivit bättre med städningen i varje fall.

måndag 6 juni 2011

Minime!

Det bär av mot Kalabrien den 18e juli. Härligt! Men det kommer att vara ganska varmt men det kan jag stå ut med. Jag ska åka med Anita P. Hon heter egentligen något annat men hon gillar inte när jag nämner henne vid namn. Så det får bli Anita kort och gott. 

Jag lyssnar på Saraha Hotnights jag tycker att de är riktigt bra. Det rockar!! Hahaha. Jag gillar särskilt Visit to Vienna. 



Jag önskar att jag också vore rocker chick men jag kan knappt spela lilla snigel på gitarr så det får bli i ett annat liv. Men när jag gick på musiken i högstadiet så var jag bra på att lira bas. Man kanske ska starta ett band! Är det någon som vill vara med? 

Vill att något ska hända snart som gör dagarna lite mer uthärdliga att genomleva. Kanske om jag träffar någon att gå på dejt med. Jag skulle vilja gå på date med en snygg kille som tycker om mig för den jag är och som har något bakom pannpenet också. Jag hatar idioter! 

söndag 5 juni 2011

Hot summer

Anita ligger och kollar på Billy Elliot men jag har redan sett den filmen. Jag håller på och städar min garderob istället. Jag har många kläder som är alldeles för små från den tiden då jag inte var så stor, Det är lika bra och slänga för när den dagen kommer då jag kan ha dom igen så är de antagligen ruskigt omoderna. Jag sparar dock ett par jeans.

Jag ska gå och vaxa benen nästa fredag. Jag har aldrig gjort det. Hoppas det inte gör alltför ont. Jag ska även vaxa min mustasch. Jag har mustasch det är sant. Inte så sexigt på en tjej kanske så den kommer bort den med.

Funderar på vad jag ska göra i höst om jag ska plugga den där kandidat kursen i film eller inte. Jag vet inte!! Ska jag då ta csn eller ska jag jobba. Ja du det är stora frågor. Jag hoppas på att få flytta in i studentskrapan också.Jag har stått i kö i sex år så jag jag hamnar oftast ganska långt fram.

Man kan trycka bloggen som bok. Jag tänkte att jag skulle göra det i jul och lotta ut den som julklapp till en hängiven läsare.  Vad säger ni om det? Med den andra boken, den riktiga boken går det trögt. Jag har liksom ingen egentlig plan. Men jag måste sätta mig ned och skriva bara det är det det handlar om.

Så nu var det plötsligt sommar och våren gick så snabbt att jag knappt hann uppfatta körsbärsblommen blomma. Jag kanske såg det i ögonvrån. Så det gäller att ta vara på den tiden som är nu och ha riktigt lata och mysiga dagar när man kan och inte jobbar vill säga.

lördag 4 juni 2011

My mind

Vi var på Långholmen igår och drack vitt bag in box vin. Det var trevligt men mycket mygg. Idag är det strålande sol så man kanske skulle gå ut idag och sola eller nåt men ja juste jag ska ju jobba. Jag har gåt upp mer i vikt. Det är katastrof. Jag måste verkligen göra något åt det här nu!!! Jag tror jag ska börja med långa promenader. Det är bra träning har jag hört.

Annars har det inte hänt så mycket. Det står lite still allting. Jag undrar vad jag håller på med egentligen. Jag måste göra något av mitt liv. Ska börja skriva på boken nu i sommar. Sen ska jag nog flytta också.

fredag 3 juni 2011

Go ask Alice

Festen i går var lyckad. Vi köpte mat för flera tusen och det räckte och blev över. Karaoken var en succé. Det är ett bra sätt att bryta isen mellan människor. Sara sjöng gjorde en fin version av "White rabbit" Jag sjöng "Back in the USSR".

Jag har ett par släktingar som har en lägenhet på Fuerteventura. Jag vill åka dit med någon. Helst på en romantic trip med someone special. Men jag lär ju inte träffa någon. Jag menar jag gör ju aldrig det. Om jag träffar dock, kommer jag att bli en sugarmama och bjuda på en massa saker för det är precis så jag är. Om killen är fotointresserad kommer jag köpa en fin kamera eller om han gillar ridning, kommer jag köpa en häst. Typ!

Jag vaknade nio i morse och så började jag städa. Det var inte så farligt. Det blev tre soppåsar med skräp och lite att dammsuga. Sen åkte pappa jag och lämnade tillbaka karaokeutrustningen till en gubbe. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag har inget på agendan. Det är någon som ringer mig från skyddat nummer men jag vet inte vem det är. Jag svarar oftast inte när folk ringer från skyddat nummer. Jag tycker att det är lite otäckt. Så vill du mig något-ring oskyddat eller vad det heter. Eller maila. Kanske ännu bättre!

Jo juste jag ska hämta ut några saker från posten. Jag beställde crémefärgade ballerinas och vita sandaler. Jag kollade på skoj hur mycket en Hermés Birkin väska kostar och den billigaste går loss på 70 till 80 K. Sjukt dyrt. Kommer aldrig ha råd med en sådan in a billion years. Jag har dock råd med en gucciväska eller chanel gillar jag också. Vi får se hur det blir.

Jag fick lite ångest igår på dagen men det gick över sen. Jag tror att jag måste vara mer noggrann när jag tar mina tabletter.

onsdag 1 juni 2011

The Bell Jar

Imorgon är festen för min kompis Pims. Hon fyller 100 år. Hahaha. Nä men hon är ett par år äldre än mig så jag brukar skämta om det. Vi ska ha karaokeparty. Vad annars!!!?

Jag har inte varit sjuk på länge. Det är väl bra. Jag äter 42 mg x 6 litium om dagen. Plus abilify. Jag känner att jag mår bra. Det är lite som man är i en plathsk glaskupa men bättre det än att vara supermanisk och förvirrad. Jag undviker att in i det sista bli sjuk. Man förlorar en massa tid på att sitta på psyket och att förstöra för sig själv.